November 29, 2015

OUTFIT / INDIANA HATBag / Givenchy Antigona
Jeans / Zara
Knit / H&M
Booties / Wonders

Huh, mikä viikko takana! Viikko on kulunut reissussa, toimistolla ja opintojen parissa. Olen todella innostunut tästä lisäkoulutuksen hankkimisesta ja mikäs sen parempi kannustin kuin parhaat arvosanat palautetuista esseistä ja kurssitöistä. Lisäksi homma tuntuu käyvän helpommaksi sitä mukaa, kun opiskeltaviin asioihin syventyy ja ne omaksuu. En silti malttaisi olla odottamatta sitä hetkeä, kun tutkinto on suoritettu. Kaiken kaikkiaan olen saanut aimo annoksen lisää boostia koko elämääni tästä ja siitä en voisi olla iloisempi.

Onneksi nyt on kuitenkin viikonloppu ja saa hetkosen hengähtää ja nauttia rauhasta. Usein viikonloppuisinkin aika tuntuu kuluvan kuin siivillä ja ensi viikollahan alkaa jo joulukuu. Hullua! Parasta kuitenkin tässä vuodenajassa on pukeutuminen, sillä pidän niin paljon kaikenlaisista lämpöisistä ja pehmoisista neuleista, tyylikkäistä hansikkaista ja muista talvisemmista asusteista. Näissä asukuvissa onkin yksi tällainen asustehupsutus, lierihattu, joka viimeistelee kivasti muuten kovin tavisvoittoisen asun. Tykkäättekös te hatuista?

Ihanaa sunnuntaita, muistakaa rentoutua!

SHARE:

10 comments

 1. Aivan ihana asu ja tuo hattu on kyllä vielä piste i:n päälle! :)

  ReplyDelete
 2. Vautsi tosi ihana asu! Tykkään varsinkin tosta sun laukusta!
  http://jenicaaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jenica! Laukku on huippukiva minunkin mielestäni :)

   Delete
 3. Pidän hatuista kyllä muiden päässä, esim. sun, jolle hattu sopii tosi hyvin! :) Itselleni taas se ei sovi lainkaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ei minullekaan sovi 99% päähineistä mutta joskus osuu. Tätäkin käytön vähän eri tavalla kuin miten hattu on suunniteltu, muuten se ei istu :D Onneksi sen saa vedettyä syvemmälle päähän, niin sopii minunkin pallopäähäni.

   Delete
 4. Ooh! Niin kauniita kuvia ja aivan nappi asu! :) Yritin tiirustella sun silmiä.. ootko laittanu rajauksen meikkiin? ;) Näyttää hyvältä joka tapauksessa - niin kuin aina.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana! On mulla, ei mitään flickejä mutta kevyt musta rajaus ihan tuossa ulkonurkassa pyöreää silmää manteloittamassa :D

   Delete
 5. No moro mikä asu! Minäkin tahdon tuollaisen neuleen! AIVAN IHANA!

  ReplyDelete
 6. Voi kuolaus tuota laukkua :P Vaarallinen tää sun blogi! Ihailen myös asuja joka kerta, vaikka harvemmin ennätän kommentoida. Sulla on kyllä tyyli hallussa <3

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig