November 1, 2015

OUTFIT / RELAXED BASICS
Scarf / Acne Studios
Knit / H&M
Jeans / Cubus
Booties / Sixty Seven
Bag / Louis Vuitton Neverfull
Watch / Michael Kors

Syksyssä on parasta kaikki ihanat paksut neuleet ja huivit, eikö? Otetaas viereisestä pinosta vielä pillifarkut ja kenkähyllyltä rennot mutta särmät nilkkurit, kamppeet heitetään isoon laukkuun ja aurinkoisena päivänä kasvojen suojaksi vielä kunnon plehat. Siinäpä on tarkka poikkileikkaus pukeutumisestani. Ystäväni kyseli jokin aika sitten, onko Acnen Canada-villahuivi hintansa väärti. Käytin huivia viime syksyn ja talven ja otin sen käyttöön taas syyskuussa eli sitä on käytetty runsain mitoin. Huivi on 100 % villaa, joten se kyllä hieman huovuttuu lumen ja vesisateen myötävaikutuksesta. Huivi on kuitenkin pehmeä ja lämmin sekä omaan silmään todella hyvännäköinen, joten annan lievän huopumisen anteeksi. Niin taitaa käydä toistuvan kastumisen vuoksi kaikenlaisille villatuotteille. Suosittelen lämpimästi kaikille jonkin laadukkaan ja ison villahuivin hankintaa. Uskon, että sellainen on hyvin pitkäikäinen ja monikäyttöinen. Oma Canadani on automatkoilla ja kylmissä seminaaritiloissa loistava hartiahuivi, joka todella lämmittää kaltaistani palelijaa. Oletettavasti hyviä villahuiveja valmistavat ainakin Tiger of Sweden ja kotimainen Balmuir, joiden molempien hinnat pyörivät samoissa hintaluokissa Canadan kanssa. Villahuivi on parhaimmillaan vaatekaapin kulmakivi, ainakin itselläni asianlaita on sellainen.
 
Ihanaa syksyistä sunnuntaita ja marraskuun ensimmäistä päivää!

SHARE:

8 comments

 1. Ai että miten hyvännäköinen asu! Acnen Canada onkin jo pitkään ollut mun haavelistalla, kaapissani olisi juuri täydellinen aukko tuollaiselle kauniille harmaalle villahuiville ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Pinjasein! Villahuivit ovat kyllä Suomen talvessa aika must, ainakin jos vähänkin on taipuvainen palelemaan. Minulta Acne saa tämän huivin suhteen pluspisteen ;)

   Delete
 2. Ihana kokonaisuus, kuten aina <3
  Harmaa huivi puuttuu täältäkin!

  ReplyDelete
 3. Varsinkin huivi ja neule ovat tosi hyvännäköisiä!

  ReplyDelete
 4. Tosi upee asu, tykästyin tähä kovasti <3

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig