November 15, 2015

OUTFIT / WINTER WHITE



Knit / Lindex
Bag / Saint Laurent
Jeans / Zara
Booties / Wonders
Watch / Gul watches Pimlico II Chrono

Paras asia sunnuntaiaamussa on ehdottomasti kiireettömyys. On ihana käydä napsauttamassa valmiiksi ladattu kahvinkeitin päälle, kääriytyä kylpytakkiin ja suunnata takaisin peiton alle ison kahvimukillisen kanssa. Tämä on ollut viikonloppurutiinini jo vuosia ja siihen on kuulunut myös blogijulkaisun tekeminen ja seuraamieni blogien uusien postauksien lukeminen. Sama tosin toistuu hieman erilaisena myös viikolla, mutta silloin hommaa hallitsee tiukka aikataulu ja kahvit juon aina sohvan nurkassa välillä kelloa vilkuillen. Yhtä kaikki ovat aamut minulle tärkeitä. Koskaan ei tiedä, mitä alkava päivä tuo tullessaan ja sekös on jännittävää se.

Eilisen aamurituaalini jälkeen oli aika lähteä viettämään rentoa lauantaita ja asu oli sen mukainen. Pidän neuleista, joissa on reilun pituiset hihat ja korkea kaulus. Näin pitkäkätisenä kun on todella vaikeaa löytää puseroita, joissa hihat olisivat mitoiltaan sopivat. Usein ne jäävät jopa 10 senttiä liian lyhyiksi ja se vaikuttaa istuvuuteen todella paljon. Silloin neule näyttää auttamattomasti liian pieneltä. Tässä vaaleassa mohairneuleessa on myös lämpökerroin kohdallaan talvea ajatellen. Neuleen kaveriksi sopi aivan loistavasti Gul-kellojen valkoinen Pimlico II Chrono -rannekello, joka on isolla koollaan mukavan maskuliininen vastapaino naiselliselle neuleelle. Muutenkin tuo kello täydentää asun kuin asun,  nimittäin perjantaina se pääsi juhlamekon pariksi pikkujouluhumuun. Jos ihastuit tähän kelloon, niin käy katsomassa lisää Gul-kellojen tarjontaa ja livenä kelloja voi käydä kurkkimassa näissä liikkeissä. Tarjolla on todella kauniita kelloja naisille, miehille ja lapsosille. Omani kuuluu Gul City -mallistoon ja siinä on muhkean kokoinen 43-millinen kellotaulu. Ranneke on metallinen mutta kelloja saa myös erilaisin nahkarannekkein varustettuna.
Olen kyllä niin hurahtanut kelloihin, en voisi enää olla ilman ranteessa tikittävää aikarautaa. Useimmiten se riittää täyttämään myös korun virkaa mutta toisaalta on kiva välillä kasata kellon ympärille kunnon koruröykkiö.

Kuuluuko teillä rannekello päivittäin osaksi asua? Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Yhteistyössä Gul-kellot
SHARE:

10 comments

 1. Aivan ihanan näköinen neule! Ja rannekello on kyllä ihan loistava asuste, mullakin monesti jonkinlainen kello ranteessa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rannekello on kyllä ihan must, jos on sellaista tottunut käyttämään ja samalla se on kiva asuste :)

   Delete
 2. Eka kuva on todella, todella upea. Näytät aivan mega kauniilta! :) Kivaa sunnuntaita. :*)

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia! Rannekello on yleensä mukana, mutta kun itselläni on niitä yksi, niin välillä kyllästyttää. No, ensi viikolla pitäisi saada toinen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, varmaan kiva saa uutta aikarautaa vaihteluksi! Jään odottelemaan millainen kellosi on :)

   Delete
 4. Ihanan ja lämpöisen näköinen neule! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on! Ja jotenkin tuo kaulus houkuttaa kietaisemaan hiukset sinne sisään :)

   Delete
 5. Asukuvasi ovat aina hienoja, mutta nämä ovat ihan erityisen upeita.

  ReplyDelete
 6. Yhdyn täysin Saran kommenttiin! Piti ihan jäädä ihastelemaan näitä! Todella kauniita kuvia. Mitäpä muuta noin kauniista mallista voi olettaa ♥

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig