December 9, 2015

BEST OF / MEIKKISIVELTIMETOnnistuneen meikin luomisessa on kaksi oleellista tekijää: omalle iholle soveltuvat tuotteet ja niihin soveltuvat siveltimet. Monesti jälkimmäinen sivuutetaan ja sitten ihmetellään, miksi loistavaksi kehuttu tuote ei toimikaan. Joskus syy on ihan siinä, ettei se vain sovellu omaan käyttöön. Usein kuitenkin syy löytyy myös ei-niin-optimaalisesta tarvikearsenaalista. Pelkin sormin saa aikaan paljon nestemäisiä tuotteita käyttäessä mutta puuterituotteiden levitys vaatinee aina jotain kättä pidempää. Itse pidän meikin levittämisestä siveltimin ja meikkisienen avulla jo ihan senkin takia, että tykkään meikata siististi sotkematta käsiäni. Säästän sen matkoille, jolloin otan vain poskipunasiveltimen mukaan ja levitän meikkivoiteet ja nestemäisen luomivärin sormin.
Halusin jakaa teille omat sivellinsuosikkini. Nämä ovat kaikki edullisia mutta todella laadukkaita ja osa luokitellaan esimerkiksi Macin sivellinten duplikaatiksi. Let's mennään!

1. Real Techniques Expert Face Brush
Hurahdin alkuvuodesta Beauty Blenderiin, jolla olenkin meikin levittänyt aina, kun aikaa meikintekoon on hieman tavallista enemmän. Kiireaamuina jätän sienen käytön väliin, sillä olen huomannut sen olevan siveltimeen verrattuna hieman aikaa vievämpi väline meikin levitykseen. Niinpä päädyin tilaamaan Real Techniquesin lyhytkarvaisen meikkisiveltimen, joka nousi heti blenderin yli välinesuosikikseni. Sivellin on napakka mutta pehmeä ja se levittää meikkipohjan lempeästi ja lopputulos on tasainen. Voidetta kuluu myös normaalia vähemmän, sillä lyhyet karvat jättävät massan kärkiinsä eikä imaise sitä sisäänsä ja sekin edesauttaa luonnollisen meikin saavuttamista. Meikki kannattaa levittää pyörivin liikkein ja erittäin huolellisesti. Jos aikaa on, haluan hifistellä ja saada kertakaikkiaan täydellisen ja kuulaan lopputuloksen otan avuksi vielä Beauty Blenderin ja taputtelen puhtaalla ja kostealla sienellä kasvot läpi. Tämä yhdistelmä on takuuvarma etenkin kestävän, kuulaan ja luonnollisen mutta samalla tasaisen meikkipohjan saavuttamiseksi. Real Techniquesin siveltiviä myyvät mm. Pretty.fi ja iHerb, joista omani olen ostanut iHerbistä. Hinta on noin 10 euroa.


2. Real Techniques Blush Brush
Tämän olenkin esitellyt jo täällä mutta kerrataan. Kyseessä on mainio pitkäkarvainen ja muhea poskipunasivellin, joka soveltuu myös puuteri- ja arskapuuterisiveltimeksikin. Itse käytän tätä vain poskipunaan. Mitäpä tästä muuta sanomaan kuin että rahoille erinomainen vastine, toimii kaikenlaisten poskareiden kanssa (niin shimmereiden kuin mattojenkin) ja väriä ei tarvita kuin hipaisu. Tämäkin toimii parhaiten pyörivän levitysliikkeen avulla. Hinta noin 8-10 euroa.3. Real Techniques Setting Brush
Käytän puuteria vain nenänpieliin ja silmien alle ja levitän sen aina tällä siveltimellä. Käytän tätä myös highlighterien levittämiseen poskipäille, otsan korkeimpiin kohtiin ja amorinkaarelle. Sivellin soveltuu kokonsa vuoksi myös varjostusten tekoon eli se on monikäyttöinen ja edellä mainittujen saman sarjan sivellinten tapaan laadukas, pehmeä ja pitkäikäinen. Hinta noin 8-10 euroa.


4. Coastal Scents Pro Blending Brush
Tämä on duplikaatti Macin 217, jota pidetään yhtenä maailman parhaista silmämeikkisiveltimistä. Ainoa ero taitaa näkyä hintalapussa, joissa eroa on noin 20 euroa Coastal Scentsin hyväksi. Tämä yksittäinen sivellin sopii ihan koko silmämeikin tekoon. Sillä voi lisätä luomiväriä liikkuvalle luomelle, pakata sävyjä luomivakoon ja hipaista hohtavaa korostusväriä kulmaluulle. Se on erinomainen kaikkeen häivytykseen ja viimeistelyyn. Kerrassaan loistava sivellin. Coastal Scentsia myyvät Pretty.fi ja CS:n oma verkkokauppa. Hinta noin 3-5 euroa.5. Ecotools Blush Brush
Tämä sivellin on monta monta vuotta vanha ja ihan huippuhyvä aurinkopuuterin levitykseen. Käytän sitä myös häivyttämään varjostuksia ja se toki soveltuu myös poskipunan levitykseen. Sivellin on pehmoinen ja muoto on optimaalinen varjostuskohtiin, sillä kärki on suippo ja paksu osa on suhteellisen littana. Tumman aurinkopuuterin tai varjostuksen häivyttäminen on todella helppoa tällä ystävällä ja ainakin oma superherkkä ihoni on tykännyt tästä kaikkien näiden vuosien ajan. Ecotoolsin laatu on hyvä, sillä tätä kaiffaria on pesty lukemattomia kertoja ja käytetty miltei päivittäin ja se on yhä kuin uusi. Hinta on noin 10 euroa. Ecotoolsia myydään monissa päivittäistavarakaupoissa ja suomalaisissa verkkokaupoissa sekä mm. Ruohonjuuressa.
 
Mitä siveltimiä te käytätte ja mitkä ovat suosikkejanne? Ja hyvää nimipäivää kaikille kaimoilleni!

SHARE:

4 comments

 1. Kyllä Real Techniquesin siveltimet nousevat munkin suosikeiksi! Ostin syksyllä juuri tuon Expert Face Brushin pitkän Beauty Blenderin käytön jälkeen, enkä ole pinkkiin sieneen sen jälkeen koskenutkaan :)

  ReplyDelete
 2. Etsiessäni luomivärisivellintä törmäsin luomiväriapplikaattoriin, jota en ollut tiennyt olevan olemassakaan. Ostin sen applikaattorisetin, koska en löytänyt "tavallista" sivellintä.

  ReplyDelete
 3. Hei kiva! Mä olen uusia siveltimiä vailla. Täytyy oikein ajan kanssa käydä tää postaus läpi :)

  ReplyDelete
 4. Kyllä se niin on, että munkin suosikit ovat Real Techniquesin sudit. Kannoin taas Lontoosta uusia, vaikka ei ehkä välttämätön tarve olisi ollut. Ecotoolssin kaksipäiset luomivärisiveltimet ovat ainoa hairahdus jonkun muun merkin puolelle, muutan taitavat olla kaikki samaa merkkiä. Etenkin tuo poskipunasivellin on mun suosikki. Ja se saman merkin suuri puuterisivellin, se ammattikäyttöön tehty. Maksoi hunajaa, mutta on se sen arvoinen kyllä ollut.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig