December 4, 2015

OUTFIT DETAILS / POWDER HAPPINESS


Muhkean neuleen ja näyttävän statement-kaulakorun yhdistelmä on aina ollut meikätytölle mieluinen juttu. Siinä yhdistyy kivasti rento meininki ja kevyt juhlavuus. Varsinkin oversize-mallisen neuleen rinnalla koru vetää hommaa kasaan nukkavierun puolelta viimeistellyksi ja harkituksi. Ihastuin tähän kaulakoruun, kun saksalainen Happiness Boutique halusi lahjoittaa minulle jonkin korun valikoimistaan. Valinta oli helppo heti, kun näin tämän kaunottaren, jonka nimi on hauskasti Over the top statement. Kyseinen verkkokauppa oli minulle aivan uusi tuttavuus mutta laajat valikoimat koruja ihastutti. Toimituskin oli ilmainen sekä tosi nopsa, joten uskallan suositella kauppaa muillekin! Heillä on myös parin kuun välein toteutettava giveaway, joka kannattaa kurkata!

Syksyn suosikkiasusteeni ovat olleet ehdottomasti nuo Sixtysevenin nilkkurit, joista omistan myös mustat versiot. Laukkuna keikkuu useimmiten olalla tuo Vuittonin Neverfull. Ne sopivat nakutetusti yhteen väriensä puolesta.

Ihanaa viikonloppua kaikille! Nauttikaahan vapaista ja itsenäisyyspäivästä!

SHARE:

8 comments

 1. Kylläpä näyttää hyvältä! Itse olen viime aikoina käyttänyt enimmäkseen pieniä ja siroja koruja, enkä näin näyttäviä edes omista, mutta voisin kyllä ottaa taas ne vähän suuremmatkin korut käyttöön :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Minullakin tuntuu menevän vähän vuorotellen pienten ja massiivisempien korujen kaudet. Molemmissa on omat kivat puolensa :)

   Delete
 2. Onpa kaunis yhdistelmä! Hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
 3. Oi miten kiva yhdistelmä! Koru sopii kyllä niin nätisti neuleen kanssa.

  Hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, se on kuin tehty paksun neuleen kaveriksi :)

   Delete
 4. Superkaunis kaulakoru ja piristävä yhdistelmä :)

  PS. Klikkasin itelleni jotain kivaa tuolta verkkokaupasta kotiin... ;)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig