January 31, 2016

OUTFIT / BLACK AND BEIGE


Bag / Céline Belt Bag
Scarf / Louis Vuitton Shawl
Jeans / Cubus
Coat / Vero Moda
Boots / Dinsko

Niin tämä tammikuukin on miltei förbi, mikä on ihanaa monesta syystä: kevät siintää aina vain lähempänä ja talvilomakin loistaa jo horisontissa. Mainiota! On näissä leudoissa talvisäissäkin puolensa, sillä ylipolvensaappaat ja villakangastakki pääsivät taas päälleni ja toppikset saivat jäädä muiden kaltaistensa tulipalopakkaskelivaatteiden kanssa odottelemaan pakkasukon seuraavaa iskua, toivottavasti se tulee vasta ensi talvena. Nyt kuitenkin nautin siitä, että saan verhoutua ohuempiin takkeihin ja kivoihin jalkineisiin. 

Kokomusta pitää yhä pintansa ja tällä kertaa yhdistin sen kauniiseen vaaleaan beigeen, joka hyppäsi mukaan asustepuolelta. Célinen Belt Bagin upea mudan väri sopi niin sulavasti samaa värimaailmaa oleviin nahkasormikkaisiini ja vaaleaan shaaliini, että näistä taisi kertalaakista tulla mustan kanssa soveltuva setti. Mustan ja beigen yhdistelmä on aina ollut mieleen, eritoten kevätaikaan.

Mukavaa sunnuntaita ystävät!
SHARE:

9 comments

 1. Lomaa odotellaan täälläkin, tosin se on edessä vasta huhtikuussa. Mutta enää kaksi kuukautta, positivisuuden kautta! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Just niin! Ei ollenkaan pitkä aika enää ;)

   Delete
 2. Kyllä, kevättä odotellessa! Ihanan sulat tiet siellä, olisin halunnut tänään laittaa korkoa mutta tuonne luistinradoille...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, täällä on loskaa ja kaikkea lystikästä kadut pullollaan, ei jäätä tai lunta juurikaan. Juuri tänä aamuna sai väistellä ojaan asti ohiajavien autojen lätäkköroiskintaa, ei kiva :/

   Delete
 3. Ai kun oot taas (aina) nättinä! <3 Tosi kiva asu. Ja mikäs hei tuo ihana laukku on?? Mennyt multa ihan ohi, että olet tuollaisen hankkinut. Kevättä ja kesää odotellaan täälläkin päässä jo, toivottavasti tosiaan tulipalopakkaset on jo menneen talven lumia. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos <3 Se on Célinen Mini Belt Bag kevään uudessa värisävyssä. Viime viikolla sen hankin, joten nämä kuvat olivat sen ensiesiintyminen blogin puolella :) Toivon samaa, vaikka ei näissä supermärissä keleissäkään kehumista ole :/ Mutta väkisinkin kevät tulee, nythän on viimeinen talvikuukausi käynnissä!

   Delete
  2. Ai se onkin ihan uus ihanuus! No ilmankos. Todella kaunis! Sinä se aina löydät noita kaunokaisia. Onko siinä pitkä crossbody-hihna?

   Delete
 4. Ihana kokonaisuus! <3

  Henna / stoori.fi/pakkomielteita

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig