January 17, 2016

OUTFIT / PRINTED TEE


Knit / Zara
Top / Hearts & Krafts
Jeans / Cubus
Bag / YSL Sac de Jour
Boots / Dinsko
Watch / Gul City Pimlico II Chrono

Kiire on jälleen tehnyt comebackin elämääni ja tämä viikko on ollut kaikin puolin sitä lajia, että viikonloppu soisi kestävän normaalia pidempään, vaikkapa pari viikkoa. Olin useamman päivän todella kipeänä mutten ole pysähtynyt hetkeksikään, vaan töiden lisäksi olen istuin luennoilla ja yrittänyt pysyä tolkuissani. Onneksi pahin olo helpotti sopivasti perjantaina viikonloppufiiliksen hiipiessä puseroon. Nyt onkin tullut lähinnä levättyä ihan koko viikonlopun ajan. Perjantaina kävimme tsekkaamassa Ilari Johanssonin Turvasana-stand upin, joka oli aivan uskomattoman hauska. Veikkaanpa näiden vuoden parhaiden naurujen olleen tehokas lääke tällä kertaa. Onko siellä lukijoiden joukossa muitakin stand up -faneja?

Asukuvat ovat taasen sisätiloissa otettuja, sillä minua ei saisi kirveelläkään 15 asteen pakkaseen poseeraamaan. Ajatuskin naurattaa, vaikka sisäkuvat nyt ovat mitä ovat. Tässä kuitenkin melkoisen tavallista arkiasua.

Ihanaa sunnuntaita, pysykäähän terveinä!
SHARE:

5 comments

 1. Toi sun laukku on kyllä ihan to die for! Ja stand up on tosi kivaa vaihtelua esim. leffaan lähtemiselle. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, leffaliput ovat kallistuneetkin ja mainoksia tuntuu tulevan ihan tolkuttomasti, joten omalta osalta leffassa käyminen on vähentynyt aivan minimiin. Lavaviihteestä sen sijaan jo maksaakin mielellään :)

   Delete
 2. Tuo laukku on u-pe-a!

  http://ottiliasblog.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Tuo laukku on kyllä niin upea! Harmaa toimii!

  Stoori.fi/pakkomielteita

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig