February 7, 2016

OUTFIT / RED BLACK CHECKBag / Céline Belt Bag
Booties / Sixtyseven
Shirt / H&M
Jeans / Cubus
Watch / Olivia Burton

Ruutupaidat ovat yksi vaatekaappini kulmakivistä, vaikka normaalisti enemmän yksivärisiin ja monokromaattisiin asuihin ja vaatekappaleisiin kallistunkin. Ruutupaidoissa on jotain rentoa ja huoletonta ja samalla hyvin chic-henkistä. Etenkin oversize-malliset puserot ovat mieleeni. Nämä kuvat eivät todellakaan anna oikeutta punaisen ruutupaidan ja Célinen Belt Bagin väriyhdistelmälle, joka on livenä aivan huikean kiva. Tummahko punainen ja mudanruskea täydentävät toisiaan niin kivasti. Musta alaosa toimii hyvänä taustana ja kultaiset korut mätsäävät laukun kultaisiin metalliosiin. Hyvin perussettiä ja arkista mutta aivan minun makuuni. Huuliin vielä tummaa viininpunaista ja menoksi!
SHARE:

13 comments

 1. Upealta näyttää! <3 Tuo laukkusi on ihana!

  Stoori.fi/pakkomielteita

  ReplyDelete
 2. Kyllä se jollaintasolla näkyy koska ajattelin heti kuvat nähdessäni että onpa kiva väriyhdistelmä!

  ReplyDelete
 3. Ruutupaidat on aina yhtä ihania! :)

  ReplyDelete
 4. tosi ihana tuo asu! :) Välittyy kyllä hyvin myös kuvienkin kautta :)

  ReplyDelete
 5. Voi miten upea laukku. Nyt tuli ensimmäistä kertaa Cèline himo myös tänne... Tilasitko laukun näkemättä väriä? ajattelin vain, että oletko nähnyt väriä vanilla luonnossa? mietin vain, että miten todellinen tuo väri on kuvassa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En tilannut laukkua, vaan ostin sen Espan Luxbagista ihan livetutkailun jälkeen :) Taisi olla tästä väristä ainut kappale, joka Suomeen on tullut mutta voihan niitä vielä keväällä tulla lisää. Kannattaa siis käydä Luxbagissa kurkkimassa. Voisin ottaa vielä väristä parempia kuvia jos kiinnostaa :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig