February 21, 2016

VELVET / NEW HAIR

Kevät on aivan kulman takana, päivät pitenevät ja luonto alkaa taas uudistua. Moni kokee uudistumisen halua myös itse ja mikäs olisikaan sen parempi tapa päivittää habitusta kuin kampaajalla käynti. Suuntasin tiistaina kohti Helsingin sydämessä sijaitsevaa supertyylikästä  VELVETiä, joka on täyden palvelun parturi-kampaamo Töölön Mechelininkadulla. Siellä minua odotti aurinkoinen Tiia, jonka taituruutta olin ihastellut jo hänen Instagraminsa puolella. 
Olin toivonut hiuksilleni Olaplex-käsittelyä ja latvojen asteittaista vaalennusta ja Tiia ymmärsi visioni heti. Hiukseni kuivuivat talven aikana todella paljon ja latvat olivat myös trimmauksen tarpeessa ja erityisesti Olaplexilta toivoin hiusten kuntoa parantavaa vaikutusta. Olaplex on suhteellisen uusi innovaatio, joka ehkäisee vaalennus- tai värjäystoimenpiteessä hiusten rikkoutumista. Tarkalleen ottaen se estää hiusten rikkisiltojen hajoamista ja korjaa jo hajonneita osia. Olaplex-hoito voidaan toteuttaa sekä värjäyksen yhteydessä että ihan erillisenäkin hoitotoimenpiteenä.

Vaalentaminen on hiukselle aina todella rasittava käsittely, joten sen kanssa on hyvin suotavaa ottaa myös tämä hiuksen kuntoa, kiiltoa ja pehmeyttä vahvistava käsittely. Olin jo pitkään halunnut testata Olaplexia, se kun kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Ainetta lisättiin ykkösvaiheessa suoraan vaalennusaineeseen eli se pääsi vaikuttamaan heti vaalennusprosessin alkuvaiheessa. Kun vaalennusaine pestiin pois, laitettiin hiuksiin Olaplexin rikkisiltoja vahvista kakkosvaihe kotvaseksi. Sen jälkeen hiukset sävytettiin ja pestiin aivan normaaliin tapaan. Olaplexin kolmas vaihe on kampaamosta mukaan saatava kotihoito, jossa käsittely toistetaan noin kerran viikossa muutamien viikkojen ajan tuloksen parantamiseksi. 
Miten tämä ihmekäsittely sitten omalla kohdallani toimi? Hiusten karheus ja kuivuus katosi, ei vain pelkästään vaalennetuista latvoista, vaan koko pehkosta. Kuvista voi nähdä, miten hyväkuntoiset hiukset ovat rankan vaalennuskäsittelynkin jälkeen. Hiukset saivat myös kaivattua kiiltoa, joka on loistanut poissaolollaan aiemmin. Värikäsittelyyn pääsi lähinnä latvaosio, jonne lisättiin runsaasti kylmänvaaleita balayage-raitoja ja liukuväriä avitti vanhojen, hieman tummempien latvaraitojen hyödyntäminen. Näin väristä tuli todella kauniisti liukuva aina tummanruskeasta omasta sävystäni hyvin vaaleaan latvaan saakka.

Hiusten kuivauksen jälkeen niitä leikattiin vielä muutama sentti, mikä teki terää hieman näivettyneelle latvaosalle. Tiia kertoili samalla tämän vuoden hiustrendeistä ja luonnollisten sävyjen sekä värjäystapojen suosiosta. Pitkät hiukset ja polkat jatkavat yhä voittokulkuaan ja värjäyksistä halutaan mahdollisimman luonnollisia, etenkin balayage-raidoitukset ja -liukuvärit ovat tällä hetkellä hyvin kysyttyjä. Myös pastellisävyjä ja niiden liukuvärjäyksiä tehdään paljon. Lopputulos oli aivan huikea, paljon upeampi kuin olin osannut toivoakaan.

Olen niin tyytyväinen sekä väriin että hiusten tuntuun, joka selvästi parani kiitos Tiian ammattiosaamisen ja Olaplexin. Jopa miespuolinen työtoverini kehui heti seuraavana aamuna hiuksiani todella kauniiksi, mikä on ihme jo sinänsä, miehet kun eivät yleensä moisia asioita huomaa. 


Tiia halusi tarjota teille lukijoilleni 15 prosentin alennuksen kaikista hänen tekemistään väripaketeista! Aikaa varatessa tulee mainita hänet ja tämä tarjous, joka on voimassa aina 9.4. saakka. Suosittelen Tiiaa ja VELVETiä todella lämpimästi!

VELVET Töölössä on tarjolla myös erilaisia kauneudehoitopalveluita (ripispidennykset, suihkurusketukset, rakennekynnet, kosmetologipalvelut yms.) ja lisäksi VELVETillä on toimipaikat myös Helsingin Yrjönkadulla ja Jyväskylässä Kauppakadulla.


Parturi-kampaamo VELVET
Mechelininkatu 18
00100 Helsinki
ajanvaraus:09 445 855
Verkkoajanvaraus TÄÄLLÄ


(yhteistyössä Parturi-kampaamo VELVET Töölön kanssa)
SHARE:

3 comments

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig