February 3, 2016

WHAT'S IN MY BAG / BUSINESS EDITION


Laukussani kulkee arkena sekä pyhänä vain tarpeellinen. Pidän järjestyksestä ihan kaikessa, etenkin omissa tavaroissani ja systeemeissäni, joten laukkuni sisältö on se mukainen. Työpäivinä kannan mukana tablettia ja muistikirjaa, sillä olen wanhan koulukunnan tyttöjä ja teen muistiinpanoni mieluiten paperille. Kynä sujahtaa näppärästi kuminauhallisen vihkosen sisään eikä tarvitse pelätä, että kuulakärkikynä jättäisi laukun sisään jälkiään. Näiden lisäksi matkassa on pari puhelinta sekä tietysti lompakko, passia joudun retuuttamaan henkkarina ja sen säihkyvät hopeiset kuoret ovat saaneet ihmetystä muutamaan otteeseen, kun pankissa tai lääkärin vastaanotossa olen tuota käsi ojossa tyrkyttänyt. "Mikäs se siinä?", kysyi eräskin vastaanottohenkilö, joka repesi nauramaan, kun avasin kannet ja totesin mokoman passiksi. Kummallista, sillä miltei kaikilla tuntuu tänä päivänä olevan kivat kansikoristeet passeissaan.
 
Muutamat meikkituotteet kulkevat pochetten uumenissa. Useimpina päivinä en muista ottaa mukaan yhtään meikkituotetta mutta joskus tsemppaan ja saan huulipunan ja Macin virkistyssuihkeen pakattua laukkuuni. Näiden lisäksi avaimet kulkevat joko laukun pikkutaskussa tai pochetten sisällä. Siinäpä oikeastaan koko kavalkadi.
 
Mitä teillä kulkee arkena mukana? 

SHARE:

7 comments

 1. Onpas erikoinen suhtautuminen sun passinkuoriin. Onko ne sitten kuitenkin Suomessa vielä harvinaisempia? Itsekin löysin viimein täydelliset kuoret passilleni, kun se on mullakin ainoa henkkari.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No en tiedä, kun musta tuntuu, että kaikilla naisihmisillä tuntuu sellaiset olevan. Niin outoa :D

   Delete
 2. Mulla on arkena laukussa mukana almanakka, kurkkupastilleja, huulirasva ja -kiilto, nenäliinoja sekä tietysti puhelin ja avaimet.

  ReplyDelete
 3. Oi miten naisellista ja järjestyksessä! Oma laukku on kuittikasa, jossa on kaikkea ruokalapusta pieniin tumppuihin ja muumirusinoihin... :D Kivaa torstaita Anna!

  ReplyDelete
 4. Muumirusinat :D ihana! Kivaa torstaita sinnekin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo kuule, tärkeitä pieniä rasioita, yleensä siis levähtävät ja kuivavat sinne kassiin. :D

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig