March 9, 2016

NEUTRALSKirjoittelin viime viikolla kevätinspiraatiosta ja mustasta väristä. Vastapuolena mustalle värille on kaikki ihanat beigen, nuden ja puuterin sävyt, joista olen pitänyt aina. Ne myös täydentävät ja ikään kuin keventävät mustaa. Keväällä ja kesällä vaaleiden neutraalien sävyjen käyttö asusteissa tuo lämpimään ajanjaksoon sopivaa hempeyttä ja toisaalta ne näyttävät hyviltä myös värien rinnalla. Valkoisen kanssa neutraalit beiget ja haalean pinkit sopivat todella hyvin.
Itselläni on kuvassa näkyvistä asusteista vaalea Celinen Belt Bag, Vuittonin shawl ja kultainen rannekello sekä nudet avokkaat. Toivelistallani siis on jokin pieni ja näppärä vaalea laukku, josta esimerkiksi valitsin Guccin Disco Bagin, jonka sävy on pinkin ja beigen sekoitus. Tästä laukusta löytyypi myös pienempi versio, jonka nahkahihna on korvattu kultaisella ketjulla. Molempia laukkuja koristaa soma vetoketjutupsu. Näistä kahdesta pikkulaukusta haaveilen tällä erää. Huokaus.
Onko siellä muita neutraalin väristen asusteiden ystäviä?
SHARE:

4 comments

 1. Tykkään beigestä kyllä, samoin puuterin eri sävyistä.

  ReplyDelete
 2. Just ostin beessin takin ja balmuirilta on tulossa vaalea huivi jej :)
  fitfatmama.fitfashion.fi

  ReplyDelete
 3. Minä myös tykkään kovasti beigestä, hiekan ja kamelin sävyistä. Ja tuo Guccin laukku. Olen kuolannut sitä jo tovin ja katsellut kuvia.

  ReplyDelete
 4. Onpa kaunis kollaasi. Nuden eri sävyt kiehtovat ja olen niitä hamunnutkin vaatekaappiini. :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig