March 23, 2016

NUDE


Olen aivan hullaantunut Lumenen kynsilakkoihin. Ne ovat uudistuksensa jälkeen täysin puolueettomasti arvioituna parhaita lakkoja, mitä olen koskaan käyttänyt. Kesto ja koostumus ovat todella vertaansa vailla. Sävyjä toivoisin vielä enemmän tummempaan päähän mutta punaisia ja tätä nykyä myös erilaisia värikkäitä lakkoja on tarjolla vaikka kuinka ja paljon. Itse pitäydyn neutraaleissa sävyissä ja tämä Lumenen uutuus nimeltään Teeruusu on juuri sopivan neutraali sävy arkeen oikeastaan kenelle vain. Se on hyvin neutraali, ihan pikkuisen pinkkiin taittava ainakin omalla kynnelläni ja sävy on mielestäni sopivan hienostunut. Kesää kohden mentäessä tykkään siirtyä tummista kynsilakoista hieman vaaleampiin ja tämä on oikein kiva kesäväri. Uudistuksen jälkeen Lumenella on myös toinen aivan huippukaunis neutraali sävy, jonka esittelen tuonnempana. 

Oletteko muut tykänneet Lumenen lakoista?

Kynsilakka saatu Lumenelta, mielipiteet täysin omiani.

SHARE:

4 comments

 1. Hei! Pakko kysyä kun kuvassa näkyy niin hyvin tuo Pradan korttikotelo, että muistelisin sinun joskus maininneen ettet ole ollut tyytyväinen sen laatuun? Mielestäni se näyttää vieläkin kuin uudelta reunoja myöten, siksi kyselen. Näistä saffiano tuotteista kun saa lukea aina niin paljon negatiivisia juttuja vaikka nahkan pitäisi aika kestävää ja laadukasta olla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa! Ikävä kyllä tuon pikkulompakon laadun perusteella en anna ääntäni ainakaan Pradan saffianolle. Kuvassa tosiaan näyttää hyvältä mutta läpän yläkulmat kuluivat rikki parissa viikossa heti alkuun. Nyt ne ovat vajaan kahden vuoden päivittäisessä käytössä kuluneet vielä lisää, mikä on tietysti ihan ymmärrettävää. Jos tsuumaat kuvaa, saat ehkä käsityksen tuosta kulumasta. Nahka on siis hieroutunut rikki ja sen alta näkyy jokin alempi valkoinen kerros. Olen kuitenkin tykännyt aina tuosta pikkuisesta ja todella käytännöllisestä kukkarosta, joten olen vain hyväksynyt heikon laadun ja nauttinut käytöstä. Isompaa tai edes toista saffiano-nahkaista tuotetta en Pradalta ostaisi enää. Tämän tyyppinen nahka kestää kulutusta esim. kosteuden, vesisateen ja naarmuttumisen suhteen mutta jos pinta altistuu hankaukselle, se kyllä kuluu puhki.

   En tiedä, vastasinko nyt kysymykseesi mutta toivottavasti sait kiinni ajatuksistani :)

   Delete
  2. Kyllä sain, kiitos vastauksestasi! :) mielenkiinnosta näitä haluan aina kuulla kun itselläni on 2012 ostettu vaalea Pradan saffiano nahkalompakko ja se on kestänyt kuin on olettanutkin tummentumia lukuunottamatta. On vaan niin karua kuinka Pradankin hinnat niin järkyttävästi noussut (Miu Miun myös) mutta laatu jotain aivan karmivan heikkoa.

   Delete
  3. Wau, sinulle on varmasti osunut joko laadukas harvinaisuus tai sitten laatu on ollut korkealuokkaista vielä tuolloin kautta linjan. Eräällä ystävälläni on myös pinkki continental-mallinen lompakko useamman vuoden takaa ja se on myös tosi hyvännäköinen yhä. Purse forumilla on kovasti kritisoitu saffianon laatua ja sen heikentymistä, aikamoisia kauhukuvia ja -stooreja sielläkin. Tosin monesti voi olla ihan käyttäjässäkin vikaa, kuten on varmasti omassakin tapauksessani ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig