March 20, 2016

OUTFIT / 90'S CHILD


Bag / Louis Vuitton Eva
Dress / Missguided
Earrings / Glitter
Bracelet / ThePeachBox

Kuka muistaa ysärimuodin oikealta 90-luvulta? Minä muistan, sillä vaikka olen 80-luvun lapsi, niin vaatteita ja muotia aloin fanittaa siinä ysärin puolivälissä. Tuli Beverly Hills 90210, Melrose Place ja kaikki muut loistavat sarjat, joiden kaunottarilla oli etuheitot, aiiiivan liian lyhyet puolipoolotopit ja susirumasti istuvat farkut. En suoraan sanottuna kaipaa tuolta ajalta mitään muuta kuin sitä itse aikakautta, jolloin moni asia oli nousussa ja tulevaisuus näytti toiveikkaalta. Vielä ysärimuodin comebackia enemmän järkytyin jo jonkin aikaa sitten supertrendiksi nousseista mauve-huulista ja niitäkin enemmän tummanruskeista huulipunista. Muistan nimittäin ala-asteeni loppumisen kuin eilisen, kun juhlan kunniaksi ostin ensimmäisen huulipunani, Lumenen 19-sävyisen (muistaako kukaan tätä?) tummahkonruskean punan, joka oli niin must-have, että ihan kaikilla oli se yksi ja sama sävy. Se oli silloin parasta trumpettilahkeiden ja napapaitojen lisäksi ja näin jälkikäteen ajatellen niin leimallinen ysärin merkki, että kaikki tuntuvat viittaavan ysärihuuliin tuollaisista ruskeista tai tummista mauve-sävyistä puhuessaan. Päädyin kuitenkin muutama kuukausi sitten testaamaan tuollaista rusehtavaa huulimeikkiä ja kai jokin nostalgia sai minut ihastumaan siihen heti. Nyt olen koko alkuvuoden käyttänyt erilaisia mattaisia nudenruskeita huulipunayhdistelmiä. Poolopaidoista olen pitänyt aivan lapsesta saakka, joten niiden uusi tuleminen on ollut tervetullutta, joskin pitäydyn ylilyhyiden sijaan mieluummin tällaisissa pitkissä malleissa.

Millaiset fiilikset teillä on ysärimuodin ja -meikin paluuseen?

SHARE:

4 comments

 1. Eihän tuota voi olla muistamatta! Jo jonkin aikaa on tuntunut siltä, että erilaisia trendejä puskee esiin jotka ovat (liiankin) tuttuja. Aloin jo kirjoittelemaan aiheesta, sillä on oikeasti hauska nähdä tuttujen juttujen tulevan pinnalle, joiden olisi uskonut ja toivonut olevan menneen talven lumia. Mutta muotihan on jatkuvaa teemojen kierrätystä, joten miksei nuo omat teinivuosien jutut nousisi jossain vaiheessa uudelleen pinnalle :)

  Se että odotanko ja fanitanko näitä juttuja onkin sitten toinen tarina :) Sytyn yleensä hitaasti uusiin juttuihin, mutta eiköhän joitakin asioita tule poimittua omaan käyttöön. Josta tuli mieleen, pakko kysyä mikä tuo huulipuna on? Näyttää aivan mielettömältä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huulissa on tuota Lumenen 8-sävyistä huultenrajauskynää. Se on iiiiihana!

   Delete
 2. No olen syntynyt vuonna -88, joten ysärimuoti ei ainakaan kaikilta osin ole muistissa. Muistan kuitenkin vyölaukut ja ne tribaalin näköiset kaulakorut, jotka molemmat omistin. Voi pyhä Sylvi, ei ikinä enää! :D Muistan myös Tamagotchit, siis ne virtuaalilemmikit. Sellainenkin mulla oli. Voi nuoruutta... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, mulla oli jopa konfirmaatiossani tuo tribaalikoru kaulassa! Se oli kyllä aika kamala.

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig