March 16, 2016

SPRING CLOSETJärjestelin loman aikana vaatekaappeja ja vaikka mustaa vaatetta piisaa, on näitä vaaleita neutraaleja ihanuuksiakin riittämiin. Haluan, että vaatekaappini ovat järjestyksessä ja visuaalisesti viimeisteltyjä, vaikka ovien takana möllöttävätkin. On kuitenkin paljon hauskempaa valita siististä ja kauniisti järjestellystä kaapista päivän vaatteet kuin ryppyisestä vaatekasasta. Siirsin tummat ja paksut vaatteet viereisen kaapin hyllyille ja päätin vaalentaa yleisilmeen tässä "pääkaapissani". Hempeää ja hörselöä esiin siis!
 
Vaatehenkarit ovat Ikeasta ja suosittelen näitä valkoisia metallisia versioita, jos tarvetta on ripustaa ohuita puseroita tai venymättömiä neuleita (mitä ne ovat? Haha) mutta paksummat paidat kannattaa suosiolla säilyttää viikattuina. Myös kaikenlaiset rypistymättömät puserot ja topit voi aivan hyvin viikata siisteihin pinoihin värin tai käyttötarkoituksen mukaan. Itse suosin aina värijärjestystä juuri visuaalisuuden vuoksi mutta käytännönläheisempi haluaa ehkä lajitella ne teemoittain. Osa laukuistani on dust bageissaan yläkaapissa ja nämä vaaleat ystävykset pidän näkyvillä, sillä ne ovat ns. go to -laukkuja ja siten helppo napata mukaan vauhdissakin. Toivottavasti seuraavassa kodissa vaatehuoneessa on reilusti hyllytilaa, jolloin kaikki laukut saavat olla ilmat dust bagejaan ilmavasti omilla paikoillaan.
 
Kengistä kaivoin esille myös nämä kesäiset kaiffarit. Kaikenlaiset nyörit ja narut sulattavat sydämeni ja kun niihin vielä yhdistetään beigen tai puuterin sävyt, niin ihastukseni on satavarma. Tässäpä nämä kesäiset parini riviin järjestettyinä ja ne sijoitin myös näkösälle.
 
Onkos siellä muita järjestelyfriikkejä? Rakastan järjestellä kaappeja, etenkin vaatekaappeja, kun samalla saa hipeltää kaikkia kivoja vaatteita ja fiilistellä jo etukäteen kesää.
SHARE:

3 comments

 1. Kaksi kertaa vuodessa järjestelen koko vaatekaapin sisällön uusikis, pitkin vuottakin uudelleen, mutta keväällä ja syksyllä tämä tapahtuu varmiten. Etenkin keväällä, yleensä tosin jo sen helmikuun puolella. Vaaleita kauniita keveitä kevätvaatteita kun odottaa jo niin innoissaan :)

  ReplyDelete
 2. Hyvä kun muistutit! Pitääkin hakea keväisemmät kuteet häkkivarastosta, jotta näen, mitkä niistä olisi hyviä Barcelonaan. :)

  ReplyDelete
 3. Itselläni tässä iässä on vielä sen verran vähän vaatetta per vuoden aika joten itse vain heitän talvivaatteet laatikkoon ja otan kesä/kevät vaatteet tilalle.

  Olen pitkään ihaillut tyyliäsi ja haluaisin itsekin olla yhtä kaunis ja muotitietoinen :) Ihana olet, jatka samoin!♥

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig