April 17, 2016

GIVENCHY ANTIGONA / WEAR & TEAR


Muutama lukijani on kysellyt minulta Givenchyn Antigona-laukun kestävyydestä ja kulumista noin kahden vuoden käytön jälkeen. Päätin tutkia laukun tarkkaan läpi ja kuvasin helpommin kuluvat kohdat sekä omassa laukussani havaitsemani jäljet, joita on ainoastaan naarmuina pinnassa ja nahan rypistymisenä pitkän kantohihnan tyvessä. Tämä laukku on kulutusta kestävää vuohennahkaa, jossa on röpelöinen käsittely. En ole alun hienoisen varomisen jälkeen kovasti laukkua paaponut, vaan sen on mm. tippunut kivimuurilta asvaltille (kyllä!) ja nurmikollakin se on saanut olla kesäpiknikillä. Pohjassa on yksi ainoa naarmu. Naarmut näkyvät muutenkin tässä nahassa todella vähän, sillä pinta on matta eivätkä käytönjäljet hyppää silmään kuin läheltä tutkimalla. Yhden naarmun olen onnistunut saamaan myös logoläppään, joskin suorassa valossa se ei näy, vain viistosti katsasteltuna, kuten yllä olevista kahdesta eri suunnasta otetusta kuvasta voi huomata.

Olen ollut todella tyytyväinen laukun laatuun. Ainoan miinuksen annan painosta, joka on välillä vähän too much mutta muitakin painavia laukkuja omistavana tämä nyt ei ole tunnu poikkeukselliselta ominaisuudelta. Suosittelen oman kokemukseni pohjalta tätä nahkaa, vaikka sileä nahka onkin tyrmäävän upea myös!

Ihanaa sunnuntaita!

SHARE:

9 comments

 1. Mulla löytyy tällä samaisella nahalla tämä upea ilmestys myös. Ainoa miinus on se, etten uskalla kantaa tätä pitkällä olkahihnalla, sillä pelkään nahan rypistymistä ja pehmenemistä hihnan tyvestä. pientä pehmenemistä nimittäin on jo huomattavissa, kun muutaman kerran olen tätä olalla kantanut. Muuten ihan järisyttävän upea ilmestys tämä laukku. Itselläni ei ole naarmuja tullut lainkaan ja vetoketju ym. metalliosat ovat pysyneet kauniin kiiltävinä ja kirkkaan hopeisina :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen kantanut laukkua toisinaan tuolla pitkällä hinnalla ja siitä tosiaan on tullut tuo rypytys. En tosin tiedä, millainen jälki siihen sileään nahkaan tulee, sillä uskoisin sen taittuvat samalla tavalla, kun pitkä hihna on käytössä. Tästä olisi kiva kuulla kommentteja joltain, jolla sileänahkainen versio on :)

   Olen käyttänyt tätä laukkua paljon reissussa, sillä sinne menee hyvin yhden yön kamppeet ja läppäri. Laukku on viettänyt esim. junissa, lentokoneessa ja seminaareissa aikaansa lattialla, joten se on ollut tosi kovalla kulutuksella. Siksi olenkin ihmetellyt, miten vähän jälkiä siinä on. Etenkin nuo kahvat ja metalliosat ovat kuin uudet.

   Musta ajaton malli ja käyttöä kestävä nahka ovat kyllä lyömätön yhdistelmä :)

   Delete
 2. Todella upeana säilynyt laukku :)

  ReplyDelete
 3. Ei oo totta, just meinasin kysyy siulta enemmän detailseja tästä laukusta, tuli siis ihan tilauksesta :D miten vesisade +toi nahka? Ootko käyttäny myös jos sataa? Ootko suojannu jollain spraylla :)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen käyttänyt sekä lumi- että vesisateessa eikä mitään jälkiä ole jäänyt. Olen tosin suihkuttanut suojasuihketta mutta siitäkin on jo melkein se pari vuotta aikaa :)

   Delete
  2. Huippu juttu kuulla :)! Kiitos vastauksesta :)

   Delete
 4. On se vaan niin kaunis edelleen! Ja todella hyvän oloisessa kunnossa :)

  ReplyDelete
 5. Tää laukku on niiin upea. <3 Todella hyvässä kunnossa edelleen, vaikuttaa hyvinkin hintansa arvoiselta! :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig