April 27, 2016

SUMMER INSPIRATION


Viime aikojen kylmät päivät ja sateet eivät ole saaneet mieltäni pois kesästä ja kaikenlaisista ihanista kesähepeneistä, asuista ja asusteista. Toistaiseksi olen aamuisin kiskonut päälleni parkan mutta tullissa (jipii...) odottavat uudet kesäsandaalit ja kaapissa vielä tyhjänpanttina seisoskelevat maksit ja kesätopit pyörivät mielessä alati ja halusin nyt hieman fiilistellä tulevan kesän pukeutumista kanssanne. Tämä kesä tuo tullessaan yhtä neutraalin väripaletin kuin mitä muutkin vuodenajat kohdallani pitävät sisällään mutta värit ovat vaaleampia ja kesän metallisävy on ehdottomasti kulta! 

Olen aina pitänyt valkoisen yhdistämisestä muihin neutraaleihin vaaleisiin sävyihin, kuten kuvissa näkyvään puuteriin ja kultaan sekä beigeen. Tuossa yhdistelmässä on jotain silmiäni hivelevää ja samalla rentoa, kesäistä. Kesälomaa saan kuitenkin odotella vielä parisen kuukautta mutta onneksi tulevan viikonlopun vappu on jo ensi kosketus kesään (toivon mukaan säidenkin puolesta), joten silloin aion korkata kesäpukeutumisen valkoisten pillihousujen ja jonkin keveän yläosan avulla.

Onko teillä jotain tiettyjä kesävärejä mielessänne erityisesti tätä tulevaa kesää ajatellen? Vai tuleeko joka kevät kaivettua samat värit esille vuodesta toiseen?

Ihanaa keskiviikkoa!
SHARE:

6 comments

 1. No se vaaleanpunainenhan sopii kaikkien kanssa. :D Yleensä yhdistän valkoiseen myös esim. turkoosia. :)

  ReplyDelete
 2. Mahtava kollaasi! Sävyt on myös minun mieleeni. Olen pohdiskellut, pitäisikö sitä hankkia kesään tuollainen pitkä hame. Vähän vain arveluttaa, tuleeko sille käyttöä. :)

  ReplyDelete
 3. Kyllä se valkoinen on mullekin se kesän lemppariväri :) Sopii ihan kaiken kanssa ja näyttää niin raikkaalta, kunhan vaan saa pidettyä puhtaana.. ;) Valkoisen lisäksi muutkin vaaleat värit kuuluu kyllä ehdottomasti kesään!

  ReplyDelete
 4. Miten ihania kokonaisuuksia. Sä voisit kyllä tulla opettaa mulle, miten pukeudutaan :D

  ReplyDelete
 5. Kauniita kokonaisuuksia! Aivan ihania.

  Luulen, että menen samalla turvallisella valkoinen ja tummansininen linjalla kun nyt jo hyvän aikaa. Ripauksella turkoosia ehkä, mikä repäisy :D

  ReplyDelete
 6. Mistä toi ekan kuvan nude maksihame on? Sellainen on haussa :)

  Tiina

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig