May 9, 2016

MY BAG COLLECTION

Edellisestä laukkukokoelmapostauksestani on kulunut useampi vuosi mutta paljon on laukkuja virrannut siltojen alla sen jälkeen, suuntaan jos toiseen. Muutama lukijani on toivonut aiheesta juttua, joten tässäpä on koko tarkkaan valikoitu kokoelmani!
 
 

En osaa valita suurinta suosikkiani näistä, sillä laukkuni ovat toinen toistaan mieluisampia aina käyttötarkoituksesta, päivän fiiliksestä ja asusta riippuen. Olen aina ollut isojen laukkujen ystävä, sillä niiden huolettomuus ja monikäyttöisyys on tuntunut hyvin omalta. Toisaalta pidän pienistä laukuista nykyään isoja enemmän, sillä ne kulkevat näppärästi olalla tai messenger-tyylisesti, mikä on tärkeää arjen menoissa. Normaaleina työpäivinä en kuljeta mukanani kuin avaimet, puhelimet ja lompakon, joten pienikin laukku sopii tähän erinomaisesti. Siksi Chanelin Small Flap Bag 2.55 ja Louis Vuittonin Evat ovat päivittäisessä käytössä eniten. Myös Saint Laurent'n WOC istuu samaiseen käyttötarkoitukseen mutta useimmiten tartun kuitenkin Chaneliin. Vuittonin canvas on ehdottomasti suosikkimateriaalini kaikista mahdollisista, sillä se on täysin säänkestävä, erittäin kevyt ja siinä ei kuluma ja vuosien käyttö näy. Vai mitä tuumaatte tuosta Evasta, joka on ostettu 2010 ja ollut melkein joka päivä käytössä? Neverfull jaksaa ihastuttaa aina, pidän siitä todella paljon. Malli ja rentous sekä laukun mahtuminen olalle ovat isoja plussia tälle jättikokoiselle veskalle. Saint Laurent'n Sac de Jour on jäänyt viime aikoina melko vähälle käytölle, johtuen lievästä kyllästymisestäni harmaaseen väriin mutta tässä malli on ah, aina niin kaunis. Eiköhän tämä ole omiaan vaaleiden kesävaatteiden kanssa taas. Givenchyn Antigonasta teinkin hiljattain julkaisun ja laukku on värinsä ja klassisen mallinsa vuoksi aina yhtä ihastuttava. Silmiäni hivelee tällä hetkellä kaikista eniten Célinen ihanaakin ihanampi Belt Bag, jossa yhdistyy useamman laukun parhaat puolet: kaunis muotoilu, sydäntä sykähdyttävä väri, keveys ja käytettävyys. Valitsisin Beltin, jos yksi laukku pitäisi valita puhtaasti ulkonäön perusteella.
 
Kuulisin mielelläni teidän lukijoidenkin laukkukokoelmista!
SHARE:

3 comments

  1. Wau, mitä laukkuja! Oman laukkukokoelmani esittelinkin joku aika sitten. Silti olisin vailla aina kesäksi vaaleaa, keskikokoista laukkua damier azur Evan ja deer brown Lilyn rinnalle. Tuo belt bag olisi kyllä silmiä hivelevän kaunis ja jos budjettia ei tarvitsisi miettiä olisi valinta LV:n Capucines tai Chanelin Classic flap.

    ReplyDelete
  2. Oi hitsi, sun laukkukokoelma on kyllä ihan to die for<3! Ja tuo Céline on kyllä niiiiin kaunis, väriä myöten: pitäisi olla itsekin rohkeampi sen suhteen :)

    ReplyDelete
  3. Minä esittelin myös hetki sitten oman kokoelmani, enkä osaisi valita ainoastaan yhtä laukkua, mutta merkiksi kallistuisi kyllä Chanel <3

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig