July 20, 2016

COMEBACK


Hei kaikki! Blogin hiljenemisestä on nyt kulunut jo reilut pari kuukautta. Mietin keväällä lopettamista pitkään ja pallottelin sen ohella myös blogin muuttamista toisenlaiseksi. Päädyin kuitenkin lopettamiseen, sillä Girly Style oli jo aikansa nähnyt. Haluan ajatuksieni selkiydyttyä jatkaa tätä todella kivaksi kokemaani harrastusta, joten tästä eteenpäin päivitän uutta blogiani, joka tulee vanhan tilalle. Aion keskittyä vain muotiin ja jonkin verran kauneuteen mutta tahdon tällä kertaa pitää rajat juuri näissä asioissa, jotka ovat minulle kaikkein innostavimpia! Aion julkaista blogipostauksia noin kerran viikossa ja ne tulevat keskittymään asuihin, asusteisiin ja kiinnostaviin muoti-ilmiöihin. Inspiraationsa uudelle blogilleni antaa pienehkö mutta toimiva garderobini, joka on sekä kooltaan että värimaailmaltaan hillitty. 

Uusi blogini on mieltään Fashion Minimalist ja se löytyy osoitteesta http://fashionminimalistblog.blogspot.fi/ Ongelmia ei pitäisi olla Bloggerissa jo seuraavilla mutta jos julkaisut eivät näy, voi kirjautua seuraajaksi uudelleen tuosta oikeasta sivupalkista. Bloglovinia ja Indiedaysia päivitellään paraikaa.

Tervetuloa siis mukaan uudet ja vanhat lukijat!

Ps. Teen päivityksiä ulkoasuun vielä tovin jos toisenkin, joten blogissa saattaa olla jotain visuaalisia hassutuksia aika ajoin. 

_____________________________________________

Hi there all my friends! After a long thought process I decided to continue blogging. This time it's going to be all about fashion and a little bit about beauty. Welcome aboard!

SHARE:

10 comments

 1. Jes, mahtavaa että aloitit bloggaamisen uudelleen! Ja uudistetun blogin aiheet ja teema kuulostaa loistavilta, jatkan ehdottomasti seuraamista ♥︎

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pinja ♥ Tosi kivaa, että pysyt matkassa mukana! Mukavaa torstaita!

   Delete
 2. Jeee! Oon pitkään lukenut girly stylea ja jotenki tyhjältä tuntui kun et kirjoittanut :) Tervetuloa takasin :)
  Outi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Outi! Kiitos tuhannesti kommentistasi, tulipa todella hyvä mieli! Kiva, kun pysyt mukana menossa :) Ihanaa viikonloppua!

   Delete
 3. Kiva, kun tulit takaisin! Kauniilta näyttää! :)
  pienet.suloisuudet

  ReplyDelete
 4. Jee! Minä mukana myös täällä! :) Terkuin Mariluu

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig