July 31, 2016

DATE NIGHTDress H&M / Clutch Mango / Dainty rings Lindex, Glitter / Sunnies Vogue / Heels H&M

Heinäkuun viimeinen päivä on käsillä ja paluu arkeen koittaa. Se ei kuitenkaan minua liiemmin haittaa, sillä elokuu pitää edelleen paikkansa suosikkikuukautenani. Se on aina ollut uuden alku koulu- ja opintovuoden starttaamisen johdosta ja nykyisin töihinpaluu ajoittuu myös elokuulle. Ennen kaikkea se on usein ihanin kesäkuukausi, sillä päivät ovat lämpimiä, usein helteisiä mutta illat ovat jo pimeitä ja mahdollistavat tunnelmalliset illat ulkona yhä kesän lämmössä. 

Kesä näkyy myös tässä asussa, joka on rakentunut narusandaalien ympärille. Niiden kanssa loppuosa kostyymista saa olla hyvin yksinkertainen, jotta kengät saavat toimia katseenvangitsijana. Tässä asussa kelpasi tepastella heinäkuun illassa date nighteille. 

________________________________

It's the end of July and time for August. Every year it's time for something new at this time of season so I'm so happy to welcome my favorite month, August here! It has been very warm and to celebrate that I've worn quite light dresses paired with strappy sandals. This time it's my powdery girly dress for a date night.
SHARE:

2 comments

  1. Kaunis asu ja sen kantaja! Kivaa kun olet tullut takaisin! Voi kun olisikin hellettä, vettä sataa ja palelee ja heinäkuuta ja viime viikon helteitä on iso ikävä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos, Katja! Täällä on vielä melkoisen lämmin, kohta kyllä tulee vettä niskaan :)

      Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig