July 22, 2016

VINTAGE CHANELShirt H&M / Shorts H&M / Bag Chanel 2.55 / Shoes Pier One / Watch Olivia Burton / Bracelet ThePeachBox / Sunglasses Vogue

Kesä, aurinko ja loma. Niissä merkeissä ovat viime viikot hujahtaneet ohi kuin huomaamatta. Tämä kesä on ollut yksi parhaista koskaan, uskallan todeta näin heinäkuun loppupuoliskolla. Syitä on monia mutta pääosin mukavat säät ja rento asenne ovat vieneet kesäfiilikset sinne, mihin ne kuuluvatkin: pilviin. Helsingin kuumia katuja astelen mieluiten lättäpohjaisissa jalkineissa mutta tuon tuosta asu huutaa jotain naisellisempaa. Kovin korkeita korkoja minulla ei näe koskaan mutta jos hyvät kengät löydän, sallin koron korkeudelta hieman tavallista enemmän. Kuvissa näkyvät peeptoe-korkkarit ovat unelmat jalassa jopa miltei 10-senttisen koron kannattelemina mutta pehmoinen nahka ja päkiän alle ommeltu pehmike antavat paljon anteeksi. Nämä popot ovat siis tämän kesän ykköset!

Toinen kesäni asusteihastus on kanssani samaa ikää oleva Chanelin vintage-laukku, klassinen 2.55. Vintaget ovat vallanneet sydämeni, niiden tarinaa kun on mahdoton päältä päin kertoa. Tämä laukku istuu kaupunkipyöräilyreissuilla korissa ja saa koko hikisen homman asteen chicimmäksi.

_____________________________________________

Summer, sun, vacation. What more could a girl wish for? This summer has been one of the best summers of my life so far and it's only july! I have been loving all summery and flowy clothes paired with some feminine heels like the ones I'm wearing in these photos. The black vintage Chanel pulls the outfit together everytime, doesn't it?


SHARE:

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig