August 21, 2016

SIMPLICITY IS TRUE ELEGANCE


Yksinkertainen pukeutuminen kertoo hienostuneisuudesta. Turhat krumeluurit voi jättää joulukuusille ja minimalististiin mutta hyvin istuviin linjoihin ja väreihin luottaminen toimii aina. Tämä on perusperiaatteeni pukeutumisessani, siitähän koko blogin nimi kertookin ja samaa linjaa ovat myös asusteeni. En hulluttele väreillä tai kuoseilla, vaan uskon vakaasti sävyjen harmoniaan ja yhteensopivuuteen. Välillä väritys on rockimpi musta-harmaa, välillä mieleni halajaa jotain hempeää, kuten kuvissa näkyviä valkoista pitsimekkoa ja kaunista vaaleanpunaisen ja kullan väristä Clusen aikarautaani. Tykkään yhdistää juurikin valkoisen ja puuterin sävyt ja niiden kanssa kulta on ehdottomasti elegantein metalliväri. 

Sain valita ihanan La Bohème -kellon Clusen valikoimista ja tällaista hempeää ja naisellista tiukua olikin jo jonkin aikaa etsiskellyt. Se sopii kivasti näin elokuun vielä pikkuriikkisen kesäisiin asuihin mutta näen jo sieluni silmin tuon tuovan raikkautta syksyisiin tummiin sävyihin kuten viininpunaiseen ja metsänvihreään. Yksi kellon parhaita puolia on sen vaihdettava nahkaranneke, joten lookin muuttaminen on helppoa. Vaihto onnistuu käden käänteessä ihan kotona ja vaihtoehtoja on vaikka millä mitalla. Ei siis tarvitse välttämättä ostaa montaa erilaista aikarautaa, kun voi valita vaihtorannekkeen yhden hyvin kellotaulun pariksi. 

__________________________________________________

Simplicity is the keynote to all true elegance they say and I couldn't agree more. I absolutely adore very simple and classic silhouettes, materials and cuts when it comes to fashion and clothing. This in mind I paired really feminine white lace dress with my new Cluse La Bohème watch in pink and gold. So cute but still elegant, don't you think?


*Kello saatu Cluselta. / Watch was gifted from Cluse.

SHARE:

1 comment

  1. Ihana kello ja upeat kuvat! Olen haaveillut tuollaisesta nahka rannekkeellisesta kellosta. Rispautuuko se helposti? Tuollainen vaaleanpunainen tai ehkä musta olisi ihan unelma.

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig