August 28, 2016

TRASHED JEANS & CÉLINE


Heels Pier One / Jeans Zara / T-shirt Hearts & Krafts / Bag Céline Belt Bag / Sunnies Vogue


Revityt, rikotut farkut jakavat mielipiteitä. Osa kummastelee, kuinka kukaan voi tepastella julkisesti resuisissa housuissa. Osa taas käyttää aikaa etsiäkseen ja tehdäkseen itse ne juuri oikeanlaiset repalepöksyt. Itse kuulun ehdottomasti näihin jälkimmäisiin. Revityt farkut tuovat kivasti kontrastia vaikkapa bleiseriin tai klassiseen paitapuseroon yhdistettynä. Tällainen kokonaisuus saa sydämeni läpättämään! Ymmärrän kuitenkin hyvin, miksi kaikki eivät resuhousuista pidä. Onhan tuo tavallaan hölmöä, verhoutua nyt rikkinäisiin vaatteisiin varsinkin, jos pienikin epäkohta muunlaisessa vaatteessa saa heivaamaan sen roskiin. Mutta niissä vain on sitä jotain...

Tässä asussa farkut saivat tyytyä varsin rentoon yläosaan, kun vedin päälleni valkoisen printtipaidan. Jalkaan oli kuitenkin kiskottava viime aikojen lempikorkkarit eli Pier Onen peep toe -malliset nilkkurit, jotka sopivat niin kivasti näiden farkkujen kanssa. Laukuksi kenkien väriin mätsäämään pääsi Célinen Belt Bag, jota en voi kuin kehua. Se on kestänyt sadesäät ja terävät kynnet ilman mitään merkkejä kulumista. Loistomatskua, sanoisin!

________________________________________________

Some hate them, some love them. Trashed jeans. I really like them, year after year. I love to pair them with more feminine top such as classic blouse or fitted blazer. This time I chose to wear printed tee and some high heels. And of course, my beautiful Céline Belt bag.


SHARE:

2 comments

  1. Heippa, tuo sinun Celinen Belt Bag on aivan upea! Olisikohan sinulla tietoa laukun virallisesta sävystä ja värikoodista? Haaveilen juuri tuosta väristä, mutta en tiedä värin nimeä ja sen vuoksi en ole voinut tiedustella mistään, löytyykö kyseistä laukkua mistään.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heippa ja kiitos kommentistasi :) Värin nimi on kuitista luntattuna Taupe ja se on nimenomaan SS2016-malliston Taupe. Myyjä kertoi, että samalla nimellä oli edellisvuodenkin vaaleanruskea-beige sävy Célinellä mutta se oli huomattavasti tätä vaaleampi. Eli väri riippuu aivan siitä, milloin laukku on tullut myyntiin. Toivottavasti tästä oli apua ja löydät itsellesi mieluisan laukun :)

      Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig