September 28, 2016

FALL ACCESSORIES
Syksyn trendeissä hohtaa tällä kertaa kulta ja hopea vieretysten. Viininpunainen ja musta ovat tämän vuoden trendivärin, metsänvihreän, rinnalla vanhoja tuttuja syksyn sävyjä. Yksinkertaisuus koruissa on yhä in ja pelkistetyt asukokonaisuudet toimivat tänäkin sesonkin. Mitkä sitten ovat helppoja konsteja päivittää kesän boho-look syksyn tyylikkäisiin menoihin? Poimin omasta vaatekaapistani omat vinkkini, joilla saa asuun kuin asuun hieman ryhtiä ja samalla tyylikkyyttä.
 
Rannekello
Aikarauta ranteessa on must arkena. Se viimeistelee asun joko klassiseen tyyliin mesh-rannekkeella tai hyvinkin leikkisään lopputulokseen värillisenä nahkarannekkeen avulla. Omat syyssuosikkini ovat Cluselta, ihanat La Bohème -kellotauluiset kaunottaret, joissa on vaihtelunhaluiselle mieluisa rannekkeenvaihtomahdollisuus. Itse tykkään yhdistää hieman maskuliinisen näköisen kellon naiselliseen asuun, jolloin yhdistelmässä on sopiva määrä pehmeyttä ja särmää.
 
Kevyet korut
Rannekellon pariksi sopii ohuet, hennot sormukset, jotka ovat tänäkin syksynä kovassa huudossa. Mikä ettei, sillä etenkin muhkeiden neuleiden rinnalla ne tuikkivat kauniina yksityiskohtana.
 
Raikkaat kynnet
Olivia Palermo on monesti todennut, että punaiset kynnet viimeistelevät asun kuin asun. Olen Olivian kanssa samaa mieltä ja punainen hehku kynsissä on omassa "tyyliunivormussani" tärkeä osa kokonaisuutta. Vaihtelua voi toki olla, esimerkiksi tänä syksynä kaupoissa on tarjolla paljon viinin- sekä luumunsävyjä. Myös klassinen musta on aivan varma valinta.
 
Kissamaiset aurinkolasit
Syysaurinko tuppaa paistamaan melko alhaalta, joten silmien suojaksi on hyvä virittää kunnon plehat. Tämän syksyn trendeissä on esillä hieman kissamaiset muodot ja mustat sangat.
 
Musta laukku
Klassikko vuoden ympäri mutta erityisen näppärä valinta syksyn arvaamattomiin säihin. Oma vintage-Chanelini on nähnyt jo epäilemättä kaikenlaista sääolotilaa, joten sen uskaltaa sujauttaa olkapäälle, vaikka olisi tiedossa sadetta tai räntää. Huoltotoimenpiteet on hyvä suorittaa nahkalaukuille, etenkin jos niitä altistaa märälle. Ja mustahan sopii aivan kaiken kanssa, eikö vain?
SHARE:

2 comments

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig