September 4, 2016

GREY WOOLCOAT


 
Coat House of Brandon (here) / Jeans Zara / Bag Chanel Woc / Heels Pura Lopez / Watch Cluse
 
Syyskuu on startannut kauniin kuulaissa tunnelmissa. Aamut ovat jo hiukan hämäriä, ainakin tälle kuuden aikaan heräävälle ja iltaisin aurinko saa maiseman hehkumaan jo hieman syksyisiä sävyjä. Nyt on mainioin aika tehdä hankintoja syksyvaatetuksen suhteen, kun valinnanvaraa on vielä runsaasti. Jo pidempään blogiani seuranneet varmaan muistavat, että olen aina listannut ulkotakit syys- ja talvipukeutumisen tärkeimmäksi osaksi, ja ihan syystä. Säiden viilennettyä takki on se, joka lämmittää ja joka on se näkyvin osa asua aina. Vaikka Fashion Minimalist olenkin ja tykkään pitää garderoobini hillittynä kokonsa puolesta, ovat takit kuitenkin erityissijalla. Niitä tarvitaan kuitenkin miltei ympäri vuoden, joten niissä haluan olevan valinnanvaraa. Ei takkejakaan tarvitse hamstrata selkä vääränä, vaan tärkeintä on valita muutama funktionaalinen ja täydellisesti istuva takki. Niillä pärjääkin parhaassa tapauksessa vuosia. Laadukas takki kestää myös kulutusta, mikä on syytä ottaa huomioon tässä pitkien talvikausien maassa.
 
Tämä kauniisti laskeutuva vaaleanharmaa villakangastakki on House Of Brandonilta, jossa on miltei loputon valikoima syys- ja talvitakkeja. Sain onnekseni valita tämän supisuomalaisen verkkokaupan takeista yhden omakseni ja valinta oli selvä: monikäyttöinen ja neutraalin värinen villakangastakkihan sen olla pitää! Takista on muitakin värejä, kuten ihanainen kamelinbeige ja klassinen musta. Takki saapui alle kahden vuorokauden kuluttua tilauksesta ja päätyi päälleni miltei heti eräänä hieman viileämpänä iltana. Sen kaveriksi sopivat valkoinen pitsipusero, klassiset farkut sekä mustat asusteet kelloa ja laukkua myöten. Odotan jo innolla sitä, että saan yhdistellä takkiin muhkeita huiveja ja muita talvisia asusteita, sillä mielessäni on monen monta ideaa tämän takin ympärille!
 
_________________________________________________
 
September is the best time for planning your perfect fall wardrobe. It's time to map out what you already have and what sort of pieces you need to fill the possible gaps. In my mind the best investment everyone should make is a great coat or two. It is the piece of clothing that's almost always on and that you may want to add some variety to. My newest woolcoat addition is from Finnish online store House of Brandon and I absolutely adore it. It goes with everything, especially with these classic pieces like Chanel and black heels. I can't wait to pair it with more wintery items such as big scarfs and a cute beanie!

SHARE:

6 comments

 1. Oi, miten kaunis asu! :) MIstä tuo ihana pitsipaita on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei ja kiitos paljon :) Paita on Hersecretilta :)

   Delete
 2. Kauniit värit olet yhdistänyt ja takki näyttää mukavalta. Kyllä takkiin saakin satsata täällä Suomen ilmastossa :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig