October 5, 2016

BLACK SILVER GOLD

Oma ihoni on keltapohjainen, jota vasten kultaiset korut lienevät hohdokkaimmat. Omaa silmääni taas on hopea miellyttänyt aina enemmän. Se on jollain tavalla todella hienostunut, elegantti, moderni. Ei kullassakaan ole mitään vikaa, sillä se taas huokuu enemmän klassisuutta ja lämpöä. Etenkin mustan ja harmaan kanssa hopea näyttää todella hyvältä, kullan pariksi taas valitsen mieluiten valkoisen, sinisen, ruskean sävyt tai muut maanläheiset värit. Sen sijaan kumpikin metallisävy toimii kirkkaiden värien kanssa.
Kelloissa on monesti valittava jompikumpi metalliväri,. Näissä kuvissa näkyvät kaksi tämän hetken lempikelloani, joista toinen, Clusen La Bohème on valtavan kaunis hopeisen mesh-rannekkeensa ja mustan kellotaulunsa vuoksi. Kokomusta La Bohème on ratkaisu moneen asustepulmaan, sillä siinä ei toden totta ole mitään muuta kuin mustaa. Tämä on todella näppärä kellovalinta arkeen, jos muuten tykkää vaihdella koruja ja laukkuja sekä muita asusteita, joissa metalliväri on hallitseva tai näkyvä. Hauskinta näissä kelloissa on se, että rannekkeita saa vaihdettua vaikkapa päikseen, joten uuden ilmeen luominen kellolle on ihan mahdollista.
_______________________
I have always liked silver over gold although I have yellow skin tone which is supposed to match better with gold. Silver is, in my mind, the perfectly elegant and modern and gold is more classic and warm. I do wear both metallics but I love to pair them with different colours: silver with black and grey, gold with white and brown, beige and blue. Bright colours go with both.
As you know I really love wearing watches around my wrist day to day basis. It's both a time teller and a piece of jewellery at the same time. That's why I really appreciate my Cluse La Bohème watches. One is in Silver, other one is full black and it really goes with everything.

SHARE:

6 comments

 1. Itsellä on hankintalistalla Clusen kello. Nuo on niin ajattoman kauniita <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, peukku hankintalistalle :) Olet aivan oikeassa, simppeli kellotaulu ja nätti ranneke kestävät hyvin aikaa.

   Delete
 2. Onpas kaunis tuo kokonaan musta kello! harvoin näkee tuommoista :)

  ReplyDelete
 3. Tajusin vasta nyt, että se olit SINÄ, joka kävi kommentoimassa blogiini! :D

  Jään ehdottomasti seurailemaan; on ollut ikävä! ;)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig