October 16, 2016

CHANEL WOC / WHAT FITS IN?


Pienikokoiset laukut ovat nyt muodin aallonharjalla siinä missä vain pari vuotta sitten oversize-kokoiset veskat olivat todella in. Olen aina pitänyt pienistä, olan yli kannettavista laukuista, sillä pyrin pitämään mukanani vain oleellisimmat asiat ja tavarat ja on mukavaa pitää kädet vapaana. En kanna laukussani mitään turhaa, joten tavallisina toimistopäivinäkin riittää pieni laukku. Chanelin Wallet on Chain on tällä hetkellä minun go to -laukkuni ja siihen saan juuri mahtumaan arkipäivän tarvikkeet. Niitä ovat kaksi puhelinta, Sonyn Experia -malleista uusin ja toiseksi uusin, sekä passini, sillä minulla ei ole muuta henkkaria tällä hetkellä. Tämä on lievästi ärsyttävän kokoinen kapistus, sillä se vie yllättävän paljon tilaa ihan kaikissa laukuissa. Kannetkin ovat kuluneet eli passiraasu kaipaisi hieman visuaalistakin päivitystä. Näiden lisäksi rahat kulkevat Louis Vuittonin Clésissä ja samaisessa kotelossa roikkuvat avaimeni. Mukaan mahtuu vielä huulikiilto ja laukku sulkeutuu oikein nätisti. Bussikorttia säilytän yleensä laukun takana olevassa ulkotaskussa.
 
___________________________________
 
My favourite bag at the moment is my Chanel Wallet on Chain. It's the perfect bag for my everyday errands and it fits all my necessities since I don't need to carry folders, files and laptop daily. It fits my two Sony phones, Louis Vuitton Clés which I use for cards and keys to my office and home and passport as an ID. Still some room left for Nyx lip gloss!

SHARE:

2 comments

  1. Tämä ei nyt liity aiheeseen, mutta kysyn kuitenkin vinkkejä. Silmänympärysvoiteeni pääsi tällä viikolla loppumaan ja nyt pitäisi hankkia uusi. Ehdotuksia? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suosikkini on vanha tuttu Lumenen Bright Now -voide. Riittoisa ja sopivan kosteuttava :)

      Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig