October 2, 2016

MAKEUP GEEK
Makeup Geek on merkkinä varmasti monelle tuttu. Youtuben Makeup Geek -meikkiguru perusti samannimisen kosmetiikkamerkin ja sen luomivärit ovat olleet kovin suosittuja ympäri maailman. Etenkin luomivärit ovat saaneet glooriaa jos jonkinmoiselta kauneusbloggaajalta. Parasta näissä luomiväreissä on vahva pigmentti. Luomivärinappeja myydään yksittäin ja näin jokainen voi luoda aivan omanlaisensa paletin, jossa on vain ne omat suosikkisävyt. Ihastuin ajatukseen Täydellisestä Luomiväripaletista ja tilasin ensin tyhjän paletin sekä muutaman luomivärinapin brittiläisestä Beauty Baysta. Yhden luomivärinapin hinta on noin 6 euroa ja pienin yhdeksän luomivärin paletti 7-8 euroa. Paletissa on magneettipohja, johon luomivärinapeissa oleva magneetti tarttuu. Beauty Baysta tilattaessa ei tule tulleja ja postaritkin ovat ilmaiset kaikissa yli 18 euron tilauksissa. Paketti saapui kotiin noin viikon sisällä tilauksesta aivan normaalin postin mukana. Käytin ensin ostamiani sävyjä kuukauden verran ja vakuutuin niiden laadukkuudesta ja soveltuvuudesta omaan käyttööni, joten tilasin vielä neljä nappia lisää, joiden myötä palettini valmistui. Nyt sitten väreihin!


Tykkään pitää  silmämeikin simppelinä, melko neutraalina ja luonnollisena. Siksipä palettini saattaa monen silmään näyttää todella tylsältä mutta voi pojat, se on omiin tarpeisiini vallan mainio! Mukana on sekä lämpimiä että kylmiä sävyjä, mattasävyjä ja shimmereitä. Muutama luomiväri soveltuu koko luomen "yhden luomivärin silmämeikiksi" ja muutama sopii häivytykseen, muutama taas smokey eye -meikkiin tummuutensa vuoksi. Shimma Shimma
Tämä on hohtava helmiäissävy, joka sopii silmän sisänurkkaan tai kulmaluulle tuomaan valoa ja hohdetta katseeseen. Todella vahvapigmenttinen samppanjasävy. 

Glamorous
Erittäin pronssinkultainen, hieman jopa poltettu helmiäissävy. Soveltuu koko luomelle levitettäväksi. Tämä on hieman konstikas sävy, sillä käsitin swatch-kuvista, että sävy olisi enemmän kultainen mutta se on melko oranssi. Tämä  on paletin vähiten mieluisa sävy.

Homecoming
Valtavan kaunis keskiruskea helmiäishohtoinen sävy, joka toimii loistavasti koko luomen sävynä. Vahva pigmentti, miltei kaikille sopiva sävy. Paras lopputulos syntyy sormin levitettynä. Tämä on hyvä dupe-sävy Urban Decayn Sidecar-sävylle.
Vanilla Bean
Aivan huippuhyvä vaalean hohtava luomiväri sekä mattameikkiin että säihkyvämpäänkin versioon. Tämä on Makeup Geekin mukaan lievästi shimmerinen mutta ei sitä kyllä ole, vaan omalla iholla sen pinta on enemmän satiininen, jopa matta. Sopii ihan koko luomelle ja kulmaluulle.

Barcelona Beach
Kylmänsävyinen mattaväri, joka on mainio häivytyssävy luomivakoon. Tämä on mielestäni must have.

Creme Brulee
Kulttisävy, joka on Barcelona Beachin kaltainen mutta huomattavasti lämpimämpi. Nämä kaksi sävyä ovat tavallaan toistensa kaltaiset mutta erona on juuri tuo sävyn lämpöero. Tämäkin mielestäni siis must have.Taupe Notch
Kaunis satiininen ruskea, joka on hyvä sävy joko  tummaan smokey eyehin koko luomelle tai pelkästään luomen ulkonurkkaan. Hyvä viileä perussävy.

Cocoa Bear
Tämä taitaa olla Makeup Geekin suosituin väri, sillä se on todella erikoinen ja uniikki, hyvin punertava mattainen keskiruskea. Sopii täydellisesti luomivakoon ja silmän ulkonurkkaan sekä eritoten alaluomelle. Must have, jos haluaa tehdä  pronssin- tai kullanhohtoisen meikin.

Americano
Ihana tummanruskea mattasävy, joka toimii mainiosti silmän ulkonurkassa ja alaluomella. Sävy on hyvin nimensä kaltainen, tumma kahvi, jossa ihan pieni ripaus purppuraa.


Omat suosikkini näistä ovat ehdottomasti Homecoming, Cocoa Bear, Barcelona Beach, Vanilla Bean sekä Creme Brulee. Ne ovat kaikki soveltuvia miltei kaikille ihonsävyille ja niillä saa loihdittua hyvin minimaalisen tai näyttävän meikin. 

Onko teillä muilla Makeup Geekin luomivärejä? Mitkä ovat suosikkejanne?

SHARE:

4 comments

 1. Kiitos selkeistä kuvista ja kuvailuista! Mulla löytyy muutamia, tällä hetkellä peach smoothie, barcelona beach, shimma shimma, bitten, flame thrower, secret garden, cosmopolitan.. olikohan muita :) ihania luomivärejä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kivasta kommentista, Emma :) Nuo Bitten ja Cosmopolitan kiinnostaisivat kovasti. Ovatko ne monikäyttöisiä sävyjä mielestäsi?

   Delete
 2. täällä myös toinen neutraalin silmämeikin ystävä! täytyykin tutustua tuon Beauty Bayn valikoimiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on tosi monipuolinen verkkokauppa ja postituskin on yllättävän nopea. Ilmaiset postikulut ovat myös iso plussa :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig