October 9, 2016

OUTFIT / AUTUMN COLOURS & OTK BOOTS


Vest Vila / Knit Lindex / Jeans Cubus / Boots Dinsko / Rings H&M, Lindex / Bag Céline

Vielä hetken aikaa saamme nauttia kauniin värikkäästä luonnosta. Ruskan sävyinen maisema on aina yhtä tunnelmallinen ja muistuttaa lapsuuden syksyistä, kun tuli remuttua lehtikasoissa ja vietettyä aikaa huomattavasti enemmän ulkona kuin nyt. Syksyn tuntu ulottuu myös pukeutumiseen, sillä viime aikoina ainakin omissa asuissani on ollut oikeastaan päivittäin jotain paksumpaa neuletta. Jos jostain neulemallista pidän yli kaiken, on se ehdottomasti poolokauluksinen villapaita. Niissä on jotain, mikä on viehättänyt minua lapsesta saakka ja jo joskus 20 vuotta sitten valitsin aina pooloneuleen ylitse muiden. Niinpä onkin ollut riemastuttavaa huomata, kuinka paljon kaupoissa on ollut valikoimaa poolojen suhteen tänä ja viime vuonna. Minulla on päälläni näissä kuvissa yksi lempivaatteistani, viime vuonna hankkimani valkoharmaa mohairneule, jossa on ihan huippuihana kaulus.
 
Onko siellä muita poolofaneja?
 
______________________________
 
I absolutely adore turtle neck jumpers. There's something about them that has made them a corner stone of my wardrobe. This time I paired my lovely thick mohair knit with some over the knee boots, fake fur vest and Céline Belt Bag .

SHARE:

2 comments

 1. On muitakin poolofaneja o/ koitan vielä hetken hillitä itseäni kaivamasta niitä kaikista paksuimpia kaapista että jää talvellekin fiilisteltävää :D

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, todella hyvä idea odotella vielä paksumpien neuleiden kanssa, niitä kuitenkin saa käyttää ihan tarpeeksi talvipakkasilla :) Ihanaa sunnuntaita!

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig