November 30, 2016

NOVEMBER FAVOURITES 
Marraskuu on lopuillaan ja on aika ynnäillä hieman kuukauden suosikkeja. Käytetyin laukkuni on tässä kuussa ollut Saint Laurentin Sac de Jour, jota tykkään käyttää näin syksy-talviaikaan. Meneehän se kyllä kivasti vaaleamman vaatetuksen kanssa myös kesälläkin, ei sillä. Kuitenkin monokromaattisen asukokonaisuuden kanssa se istuu kuin nakutettu. Kosmetiikkapuolelta mainittakoon parikin eri tuotetta, nimittäin uusi suosikkini poskipunosastolta on Makiashin ihana ruusunpunainen, melko kylmä sävy, joka imartelee kauniisti talvenkalpeaa ihoa. Superpigmenttinen koostumus, joka levittyy helposti. Toinen Makiashin ihastus on highlighter, joka on sopivan hillitty arkeen. Käytän tätä myös luomivärinä melko kevyessä meikissä. Ihania uutuustuotteita!
 
Lumene on uudistanut ilmettään ja sen myötä markkinoille on tullut monta uutta tuotetta. Parhaimmiksi olen ainakin itse rankannut nämä Invisible Illuminazerit, joita on muutamassa eri sävyssä. Tässä punaiseen taittava hohtotippapurnukka, joka kuuluu vapaapäivien meikkiini. Laitan oikeastaan vain tätä, kulmat ojennukseen ja huulirasvaa. Tulee tosi nätti ja kuulas lopputulos erittäin helposti.
 

Lempiasuni on ollut hyvin basic-tyylinen ja painottunut helppoon ja lämpimään kokonaisuuteen. Tässä yksi tämän kuukauden suosikkiasuista. Asusteista mainitsen kokomustan Clusen kellon, joka  sopii metallivärittömyytensä kanssa sekä hopeisten että kultaisten korujen pariksi. Ihana talvinen kello!
 
_____________________________
 
Here's my favourites of the month. I've been loving my Sac de Jour from Saint Laurent. I've used it in basic office looks since it's so office appropriate and fits in all wintery outfits because of the grey color. Lately I've been obsessed with Makiash's blush, they go so well with winter pale skin. And the best watch for winter time is this all black timepiece from Cluse. It's the perfect match with both silver and gold toned jewelry.SHARE:

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig