November 6, 2016

OUTFIT / CLASSIC GIVENCHY
Coat House of Brandon / Bag Givenchy Antigona / Jeans Cubus / Gloves Stockmann / Boots Dinsko /
 
Givenchyn Antigona-laukkuni on ollut käytössä miltei kaksi ja puoli vuotta. Kirjoittelin keväällä sen kestävyydestä ja kulumista TÄÄLLÄ. Näitä asukuvia tutkaillessani en voi kuin ihmetellä, miten hyvältä laukku näyttää, vaikka sitä on käytetty todella, todella paljon. Valitsen sen, jos sää on vähänkin epävakainen eli sateen mahdollisuus, jopa todennäköisyys on. Se on saanut kesällä todella rankan kaatosateen niskaansa useamman kerran ja onhan tuo ollut kantojuhtana myös kesän kaupunkifestareilla, jossa tungos oli melkoinen ja välillä laukkua sai repiä ties minkälaisen ihmismassan keskellä. Välillä laukun iso koko vähän jurppii, sillä sinne tulee laitettua paljon tavaraa ja paino alkaa olla tuolloin melko massiivinen. Jos koko olisi pienempi, olisi laukku myös huomattavasti kevyempi. Toisaalta taas yksi laukun parhaista ominaisuuksista on juuri se, että se voi olla vaikka kuinka täynnä tai tyhjä, ei se erotu päällepäin. Ja onhan se nyt valtavan nätti etenkin harmaata villakangastakkia vasten, eikö?
 
____________________________
 
I've had my Givenchy Antigona now for two and a half years. It's in great condition still, although I've worn it a lot, I mean a lot. There's barely any signs of wear and I think that's great! Such a nice and elegant bag, don't you think?

SHARE:

1 comment

  1. Antigona on jo pitkään ollut mun laukkuhaavelistan kärjessä ja pysyy siellä kyllä edelleen! Niin kaunis, ajaton ja tyylikäs jokapäivän laukku, oih ♥︎

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig