December 16, 2016

GRADUATION GIRLTämä viikko on ollut täynnä kaikenlaisia ilonaiheita ja onnistumisia. Suurin niistä on ollut opintojeni loppuun saattaminen ja valmistuminen. Koko vuosi on ollut vaiheittain melkoista ahertamista ja stressikin on päässyt yllättämään todella monta kertaa mutta nyt voin sanoa, että kyllä kannatti. Tällä kertaa papereissa seisoo ammattitutkinto, ja koen sen olevan loistava tuki maisterintutkintoni rinnalle. Paljon opin uutta ja etenkin kuumottava tutkintotilaisuus jäi mieleen erittäin positiivisena. Parasta kaikessa on ollut se, että olen haastanut itseäni ja uskaltautunut tekemään monia sellaisia juttuja, joita en ilman tätä opinnäytepakkoa olisi ehkä tehnytkään. Lämpimästi suosittelen kaikille vastaavia pääasiassa työssä suoritettavia opintoja. Niistä pitävät varmasti niin itse opiskelija kuin työnantajakin ;)
 
____________________________________
 
This week has been special for me since I finished my studies in marketing communications and graduated yesterday. I'm feeling very festive and I think it's the right time to open up a bottle and to celebrate! 
SHARE:

8 comments

 1. Paljon onnea valmistumisesta! :)

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Hurjan paljon onnea! Toivottavasti saat nyt joulunaikaan ansaitusti lomailla ja rentoutua :) xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana ♥ Kyllä tuossa pieni joululoma on onneksi tiedossa :) Hyvää viikonloppua sinne!

   Delete
 3. Onnea! Millä alalla työskentelet? Itse olen koulutukseltani tradenomi ja työskentelen finanssialalla, jolloinka finanssialan ammattitutkinnon suorittaminen siintää suunnitelmissa :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig