December 25, 2016

NEW IN FROM LOUIS VUITTON
Joulu tuli minulle tänä vuonna jo pikkuisen normaalia aikaisemmin, kun saatoin opintoni päätökseen ja valmistuin juuri joulun alla. Päätin palkita itseni kovan uurastuksen ja onnistumisen vuoksi ja voisiko, minut tuntien, olla parempaa lahjaa kuin uusi laukku? Oikeasti olen vain todella tyytyväinen siihen, että valmistuin, sillä näin töiden ohella opiskelu on melko stressaavaa ja aikaa vievää puuhaa ja siten se on saavutus jo sinänsä. Loistavat suoritusarvioinnit vielä buustasivat hyvää mieltä ja nyt onkin ollut pitkästä aikaa sellainen hyvä minä! -olo. Siinä on jo palkkiota kerrakseen. Kuitenkin halusin lahjoa hieman itseäni ja päädyin valitsemaan Louis Vuittonin Alma BB -laukun. Väriksi halusin mustan Epi-nahan, sillä se on vain kertakaikkisen chic. Pientä ja somaa laukkua voi kantaa joko kahvoista tai pitkän hihnan avulla olalla tai cross body -tyylisestä. Nahka vaikuttaa hyvin kestävältä ja Espan liikkeessä myyjä kertoi, että se sopii jopa lumisadepäiviin. Pidän laukun mallista todella paljon, joskin mustia laukkuja alkaa jo olla hitusen monta kokoelmassani. Eipä sillä, paras värihän se on, vai mitä ;)
 
_________________________________
 
I wanted to give myself a graduation gift. I finished my marketing communication studies and graduated just before Christmas so I thought it was appropriate to combine those to things together and celebrate them with a lovely new handbag. I had fell in love with this Louis Vuitton Alma BB in Black Epi leather a while back so it was a simple choice for me. And I really like it! It looks so chic and elegant with so many outfits. What do you think about this tiny cutie?
SHARE:

3 comments

 1. Oi että miten voikin olla kaunis laukku! ♥︎ Ja kyllähän tuollaisesta uurastuksesta pitää itsensä kunnolla palkitakin ;) Toivottavasti siellä sujuu joulu ihanissa tunnelmissa! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, joulu on sujunut ihanasti. Hyvää joulupäivää sinne ♥

   Delete
 2. Paljon onnea valmistumisesta! Kyllähän itseään nyt pitää palkita ;) Kaunis ja ajaton laukku!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig