January 18, 2017

LUMENE CC ULTRA LIGHT VS LIGHT


Kirjoittelin syksyllä pientä meikkivoidevertailua ja yksi kestosuosikeistani on ollut Lumenen CC-voide. Aiemmin vaalein sävy, Light, oli käytössäni hieman liian tumma ja häivyttämiseen piti kunnolla panostaa. Kun kuulin, että sarjaan on lisätty uusia sävyjä sekä vaaleampaan että tummempaan suuntaan, innostuin asiasta heti. Niinpä päätin tehdä teille pienen vertailun näiden kahden sävyn välillä. Uusi vaalein sävy, Ultra Light, on todella vaalea. Jopa liian vaalea minullekin. Alempi vertailukuva on otettu ikkunan edessä kirkkaassa päivänvalossa. Mutta kun tämän Ultra Lightin joukkoon sotketaan hieman, tai jopa puolet tummempaa Light-sävyä, on lopputulos juuri täydellinen sävy punoittavaan mutta keltapohjaiseen hipiääni. Koostumus on sama vanha tuttu, meikkivoide levittyy kuin unelma sekä siveltimellä, sormin että kostealla meikkisienelläkin. Ultra light on pohjasävyltään melko neutraali, mikä mahdollistaa soveltuvuuden sekä kelta- että punapohjaisille ihoille. Meikkivoide toimii yksinään mutta myös puuterin kanssa ja se kestää hyvännäköisenä suunnilleen työpäivän ajan eli yhtä kauan kuin vaikkapa isoveljensä Blur, jos Lumenelta katsotaan verrokkia. Tämä meikkipohja on ehdottomasti minun Holy Grail -kamaani, joten suosittelen ehdottomasti testaamaan, jos Light-sävy on tuntunut liian tummalta etenkin näin talviaikaan.

SHARE:

2 comments

  1. Mua hämmentää. Silloin kun tämä meikkivoide oli vielä vanhassa pakkauksmallissa, niin se kaikista vaalein sävy oli minulle juuri täydellinen. Ostin käsittääkseni täysin saman meikkivoiteen -pakkaus oli muuttunut tässä välin tähän uudempaan- ja sen vaaleimman sävyn ja se on minulle aivan liian tumma! Naamani voi nykyisestä tuskin enää vaalentua mutta murr pettymys oli suuri :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oikeasti? Kuulostaapa pahalta, itselläni on enää tämä viimeinen vanhan mallinen purtilo, kohta lopuillaan sekin. Onpas harmillista kuulla! Oletko kysäissyt Lumenelta, jos koostumusta tai ainesosia on muutettu ja tuote siten esim. hapettuu kasvoilla entisestä poiketen?

      Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig