January 22, 2017

OUTFIT // MAUVE SWEATER


Bag Saint Laurent / Sweater Lindex / Leather leggings Vila / Booties Sixtyseven / Earrings Glitter

En käyttäisi koskaan farkkuja, jos asianlaita olisi täysin minusta kiinni. Pidän kyllä suuresti tiukkaakin tiukemmista pilleistä mutta mukavuudenhalu vie voiton niiden slimmistä siluetista aivan kuusinolla. Varsinkin pitkinä päivinä tai matkustaessa valitsen aina mieluiten jotain muuta: joko mekon ja paksut sukkikset tai mahdollisimman siistit leggingsit ja piiiitkän neuleen. Joulun aikaan tämä kuvissa näkyvä asu oli minun autoilu-lookini, sillä upottava neule ja joustavat mutta ihmisten ilmoillekin sopivat leggingsit olivat juuri niin mukava asu kuin tunteja autossa istuessa pitääkin olla. Tällaisia asuja näkee päälläni usein vapaa-ajalla, ei tulisi mieleenkään vetää vaikkapa sunnuntaiaamuna farkkuja jalkaan ihan vain kotona oleilua varten. Hyi sentään. Onko siellä muita, joilla on saman suuntaiset mietteet? Ikävä kyllä Suomen sääolot ja normielämän pukeutumisetiketit vaativat välillä iskemään jalkaan farkut, mutta onneksi niistäkin on mukavia versioita olemassa.

______________________________

Here's what I usually wear on my days off and also when travelling. So cosy and comfortable but still something that can be worn in public. Long sweater and leather leggings for the win!

SHARE:

1 comment

  1. Ihana tuo neule! <3 Tämä on minulta paljon sanottu, koska en ole löytänyt Lindexiltä itselleni mitään sopivaa moneen vuoteen... :D

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig