February 1, 2017

JANUARY FAVOURITES


Näin tuo vuoden tylsin kuukausi on potkittu menneisyyteen ja on aika tsekkailla tammikuun suosikkijutut. Tällä kertaa laukuista käytetyin oli Louis Vuittonin Epi Alma BB, sillä se on ihan paras arkilaukku. Sinne mahtuu sopivasti kaikki, mitä arkena tarvitsen. Lisäksi se tuntuu keräävän kehuja todella paljon kanssaihmisiltä. Ilmeisesti se on söpö muistakin kuin minusta. Rannekellot ovat kestosuosikkini ja tässä lempikuusikkoni. Näistä aina jokin tulee valittua aamulla ranteeseen. Joululahjaksi saatu Burberryn valtava Wool Check Shawl on lämmittänyt kaulaa ja hartioita jo monta kertaa, joskin hieman herkkä materiaali hirvittää joka kerta. Jo ensimmäisellä hypistelykerralla sain tähän langankohouman, joten... No, herkkä on, vaikkakin superkaunis. Tätä tulee näkymään asukuvissa.

Lempikoruni on ehdottomasti ollut tämä  niinikään pukinkontista saamani setti korvakoruja. Ihanat, ihanat! Myös muita joululahjaihastuksia ovat olleet Burberryn Beat-hajuvesi, joita olen käyttänyt vuosien saatossa ja muutaman pullon, sekä pari muotiaiheista kirjaa. Olinpas kiltti viime vuonna! Lempiasuni oli tuo malvansävyisen oveersize-neuleen ja nahkaleggingsien yhdistelmä.


Millaisia suosikkeja teillä on tammikuussa ollut? Ihanaa alkanutta helmikuuta!

________________________________

Here's few of my January favourites. My most used bag of the month was my Louis Vuitton Alma BB. It's just so perfect for everyday use. Apparently I was a very good girl last year since I got so many wonderful gifts. Burberry Wool Check Scarf was something I had my eye on almost the entire year. My hubby got me some chic earrings and new bottle of my fave perfume Burberry Beat along couple of fashion themed books. And last but not least my number one outfit of the month was this mauve sweater with some leather leggings.

Happy February!


SHARE:

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig