February 22, 2017

KEVYT JA NOPEA ARKIMEIKKI
Jos arkiaamuna on vaikea saada silmiä auki tai edes itseään ylös sängystä, on aamun jokainen minuutti suunniteltava huolella. Jokainen priorisoi rutiininsa tärkeimmät osaset: toiset haluavat panostaa kiireettömään kahvihetkeen, toiset taas käyttävät aikaa reilusti vaikkapa hiusten kiharteluun. Itse kuulun niihin, jotka eivät ikinä torkuta, kun kello soi aamukuudelta mutta käytän aikani aamulla mieluummin kiireettömään heräämiseen kahvimukillisen avulla kuin mihinkään muuhun. Kaikesta muusta voi tinkiä ja tinginkin ja yleensä se aikaa vievin arkiaamun osanen on meikkaaminen. Niinpä haluan suorittaa sen tavallisina aamuina nopeasti alta pois, jotta pääsen hetkeksi lukemaan uutisia ja juomaan sen päivän tärkeimmän (ja yleensä ainoan) kupin kahvia rauhassa.
 
Olen huomannut, että meikkipohjan tekeminen on huolellista puuhaa, jos haluaa siistin ja kauniin lopputuloksen. Niinpä paras konsti vauhdittaa arkimeikin tekoa on skipata meikkivoide ja kokeilla jotain vaihtoehtoista omista tarpeista riippuen. Oma ihoni kaipaa tasaista sävyä ja olen löytänyt tosi hyvin arkituotteen Lumenen Invisible Illumination -sarjasta: Instant Glow Beauty Serumin. Se on hyvin ohut, sävyttävä ja tasoittava seerumi, jonka sävy on universaali eikä siten vaadi valtavaa häivyttämistyötä. Pipettiannostelija helpottaa puolestaan levitysvaiheessa ja seerumin saa tasaisesti koko kasvoille joko sormin tai siveltimellä. Itse käytän isoa meikkivoidesivellintä, joka tekee levityksestä vieläkin helpompaa. Tämä on todellinen aamujen pelastus! Jos kasvoissa on näppyjä tai muuta peitettävää, on siitä lisätä vielä erikseen peitevoidetta mutta normaalioloissa tämä toimii yksinään. Seerumin päälle tykkään laittaa saman sarjan nestemäistä poskipunaa, jota saa annosteltua myöskin pipetillä suoraan poskille. Pigmentti on tässä aika voimakas, joten yksi tippa riittää tuomaan raikasta punaa molemmille poskille. Vaikken muuten ole meikkausfanaatikko, en kuitenkaan poistu kotoani laittamatta kulmakarvoja ojoon. En koskaan. Arkena pyrin pitämään kulmat mahdollisimman luonnollisina, jolloin niiden täyttäminen ohuilla vedoilla joko Anastasian Brow Wizillä tai Maybellinen automaattikynällä riittää. Useimmiten jätän ripset ripsivärittä mutta tuovathan kunnon räpsyttimet katseeseen aivan älyttömästi syvyyttä. Tällöin turvaudun Holy Grail -ripsariini, Lumenen True Mysticiin. Huulissa käytän mieluiten huulirasvaa, tällä kertaa käytössä on ihana kookoksentuoksuinen EOSin voide.
 
Tällaisen arjen pikameikin tekoon menee aivan maksimissaan 5 minuuttia, jos sitäkään. Kiitos siitä helposti häivytettäville tuotteille ja hyville iho-päiville.
 
Millainen teidän muiden pikainen arkimeikki on? 


SHARE:

2 comments

  1. Mulla on näyte tuosta Lumenen seerumista; tykkään kyllä tosi paljon! :)

    ReplyDelete
  2. Tuo Lumenen seerumi kuulostaa kokeilemisen arvoiselta tuotteelta. Talviaikaan vedän ohuen kerroksen maybellinen fit me-meikkivoidetta, mutta olen jo kesäfanina miettinyt että haluaisin jonkin kevyen vaihtoehdon freesaamaan sävyä meikkivoiteen sijaan. Kiitos vinkistä. Ja hei,mulla on sama et vaikka lähtisin meikittä lenkille niin kulmat piirtelen nassuun :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig