March 24, 2017

FRIDAY HAPPINESS


Perjantai, oletko se sinä? Pitkä viikko saa mukavan päätöksen kaikille tutun ja aina uudestaan ja uudestaan arkea ilahduttavan viikonlopun myötä. Viime päivät ovat olleet aamusta iltaan täynnä ohjelmaa ja menemistä ja voi pojat, miten se onkaan ollut kivaa. Tiedättekö sen tunteen, kun kiireestä ja tekemisestä saa vain lisää energiaa? Sitä se on parhaimmillaan ollut. Nyt onkin kiva ynnäillä, mistä kaikesta juuri nyt on onnellinen. Rennot kotivaatteet, keväinen kukkabomber ja hajuvesihulluttelu ihastuttavat materiapuolella. Siivottu koti, kukat ja valoisuus tuovat ison annoksen lisäenergiaa. Yksi parhaimpia asioita on kuitenkin ystävyys.  Juhlittiin 10-vuotiasta Fresitaa ihanan ystäväni Miian kanssa Katajanokalla Helsingin kattojen yllä ja pääsimme jopa tekemään omat cocktailit. Huomatkaa juhlan väreihin sopivat paitamme! Kotona odotti lämmin sauna, joka jaksaa ilahduttaa eritoten kylmän kevätillan päätteeksi. Aviosiipan kanssa luonnonhelmassa kävely alentaa stressiä kiireenkin keskellä ja jäiden lähtemistä on kiva käydä seurailemassa oman kotirannan kallioilla. 

Oikein ihanaa ja onnellista perjantaita kaikille!

______________________________

It's Friday and time to count all the things that made us happy this week, right? It's finally begin to look a lot like spring and time to bring out my Misguided Floral Bomber and my trusty spring fragrances. My absolutely favourite is Estée Lauder's Sensuous Nude. It's the perfect for everyday use. Clean, organized home with some beautiful flowers makes me very happy. But the best things in life are not things. Friendship, fun night out and drinks we successfully made ourselves and the best view combined. A lovely warm sauna after cold spring evening and relaxing nature walks with the hubby. Those are the things that have made me feel very happy the last few days.

Happy Friday!

SHARE:

5 comments

 1. Onpa kivannäköinen bomber-takki, mistä lie? Aurinkoista viikonloppua!
  -Ciara

  ReplyDelete
  Replies
  1. Takki on Misguidedin mutta taitaa olla loppuunmyyty :( Nythän on tuollaisia brodeerattuja bombereita paljon eri kaupoissa, toivottavasti löytyy jostain vastaava. Ihanaa viikonloppua sinulle!

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig