March 3, 2017

KESÄN TRENDIT 2017

Tämän kevään ja kesän trendeissä on näkyvillä jos jonkinmoista menneisyyden haamua ja toisaalta futuristista avaruustyyliä hopeisine väreineen ja graafisine leikkauksineen. Kylpytakkimaiset takit, polka dot -kuosi, punk-henkisyys ja superisot pyöreät olkaleikkaukset ovat runwaylla mielenkiintoisia mutta hieman haastavia toteuttaa tosielämässä. Poimin kevään trendeistä mielenkiintoisimman ja käyttökelpoisimmat, jotka on suhteellisen helppoa integroida peruspukeutumiseen.
 

 

Kirkkaankeltainen
Kirkkaankeltainen väri ei välttämättä ole helpoin yhdisteltävä mutta se on sitäkin näyttävämpi ja säväyttävämpi. Sävyllä ei ole väliä, kunhan se on kirkas.


70's
70-luvun printit ja graafisuus on super-in! Kaikenlaiset kukkakuosit, väriblokit ja pienet graafiset kuviot tuovat asuun kuin asuun sähäkkyyttä. Yllä olevista tuo viimeinen on kyllä aika ihana, sen sijaan raju kuosi kylpytakkimaisessa trenssissä on ehkä vähän överi.
 


Babydoll
Herkkä pitsi ja puuteriset sävyt tuodaan yhteen babydoll-henkisessä rimpsuilussa. Nämä ovat omaan silmääni ihan huippukauniita ja babydoll-henkeä voi helposti yhdistää puseron muodossa farkkuihin ja sandaaleihin. Myös kaikenlaiset somat mekkoset, kuten kuvissa, ovat hempeitä ja sopivat lempeisiin kesäsäihin.
 


Miesten pukupaita
Vaaleansininen ja liituraita valloittavat taas miesten vaatetuksessa mutta naisten pukeutumisen puolella! Maskuliinisuuden ja feminiinisyyden yhdistelmä on loputon lähde muotimaailmassa ja tällä kertaa tarkoitus on yhdistää isoa ja rentoa paitaa korkoihin tai sandaaleihin.Haalarit
Haalarit ovat olleet jo useammat kesän ja kevään must-juttu. Nyt materiaalin määrä tuntuu vain kasvavan ja remonttireiskahenkiset kokohaalarit ovat näkyneet monella runwaylla. Niissäkin on onneksi valinnanvaraa mallin suhteen, joten naisellista, rentoa, tyköistuvaa tai oversizea on tarjolla. 
Kukkavoimaa
Flower power -henkisyys vie meidät taas kultaiselle 70-luvulle. Mitä verhompi kuosi sen parempi! Onneksi tätäkin kuosia voi modata tarpeen tullen ja yhdistää sitä hillittyyn ylä- tai alaosaan.


Cut-outs
Reikäiset vaatteet jatkavat voittokulkuaan. Trendien aallonharjalla olevassa hameessa, paidassa tai mekossa on ainakin yksi tai kaksi kurkistuskoloa esimerkiksi olkapäissä, vyötäröllä tai selässä. Myös läpinäkyvät helmat ovat kuuminta kauraa.Pinkki
Sokerina pohjalla on tymäkkä pinkki. Tämä toistaa aiemmat kirkkaankeltaisen kaavaa eli mitä överimpi sävy sen parempi. Onneksi pinkin suhteen voi hiukan himmailla, onhan se kuitenkin melkoisen kirkuva sävy jo sellaisenaan, joten pinkin kanssa voi viedä asun hyvinkin reippaasti hillityn puolelle.


Photos: Vogue.fr
SHARE:

2 comments

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig