March 28, 2017

LONG BOB FEVER


Keneen muuhun iskee aina keväisin tarve uusia ilmettä ihan kunnolla? Enkä nyt tarkoita välttämättä kasvojen ilmeitä, vaan kokonaisvaltaista make overia. Ainakin omalla kohdallani hiukset, vaatekerta ja jonkin verran meikkipuolikin kokee muutosta, jotta saa annettua henkisesti ja ulkoisesti huutia talven pölyille. Vaatekaappia olen päivittänyt muutamilla keväisillä jutuilla, perusmeikkikin on hiukan muuttunut, kevät vaatii aina uuden hajuveden mutta kaikkein kovimpaan ääneen uudistusta huutaa kuontalo. Tällä kertaa mietin aivan tosissani, josko lyhentäisin hiusten pituutta reippaammin, yllä olevan kuvakollaasin inspiraatiokuvien kaltaiseksi long bobiksi. Näistä ihanin ja lähinnä omaa hiustyyppiä ja -väriä voisi olla tuo alarivin keskimmäisen kuvan kauniit kutrit. Veikkaan kuitenkin, että jänistä viime hetkellä ja otin inspiraatioksi hiukan pidempiäkin leikkausmalleja. Tarkoitus on freesata väriä ja tosiaan napsia huonot latvat pois. Alla olevista kuvista eniten ihastuttaa tuo ylärivin vasemmanpuoleinen kuva. Onko joku teistä leikannut pitkät hiukset lobiksi? Kaduttiko? Ihastuttiko?

_____________________________

It's time to do my annual spring make over. I've already done some minimal wardrobe updating so now it's time to hit my hairsalon and get my hair done. But which is it going to be: long bob or mid length?


(photos pinterest)

SHARE:

6 comments

 1. leikkasin ite just vähän ton tyyliset hiukset, tykkään tykkään tykkään!! kannattaa repästä, jos vaan siltä tuntuu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kuulostaa kivalta! Heh, välillä tuntuu, että pitäisi repäisi ja välillä ei :D Saas nähdä, missä mielentilassa olen, kun istahdan kampaajan tuolille.

   Delete
 2. Ajattelin jo vuosi sitten leikata hiukset long bob-mittaan, mutta sitten huomasin, että k-a-i-k-i-l-l-a on pitkä polkka. Tämä oli jokseenkin turn off kyseiseen hiusmalliin ja olen sitten pitäytynyt pitkissä hiuksissa. :D Mutta onhan nuo upeat en käy kieltämään! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen niin henkeen ja vereen pitkähiuksis-identiteettinen, että kun tasaisin väliajoin ihastelen lyhyitä lettejä samalla tiedän, etten sellaista kuitenkaan leikkaa. Olisi se näppärä ja helpompi hoitaa kuin pitkä ja raskas kuontalo. Eniten kaipaan kuohkeutta ja tuuheutta, pitkät hiukset ainakin minulla ovat niin raskaat, että ne vain, no, roikkuvat. Ihanat ne silti ovat, hahhah. No, katsotaan, miten käy, nyt on pakko lyhentää mutta vielä en tiedä, kuinka paljon. Tuskin päädyn aivan hartiamittaan kuitenkaan :)

   Delete
 3. Mulla itselläni on perjantaina vihdoin ja viimein parturi! Voin sanoa, että tulee kyllä tarpeeseen! :D

  Uskon, että sulle voisi kyllä sopiakin tuollainen pitkä polkka. :) Kokeile ihmeessä, jos siltä tuntuu! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, peukut ylös hiusten leikkuille pitkästä aikaa!

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig