March 19, 2017

OUTFIT // BURGUNDY & CAMEL


Bag Givenchy Antigona / Boots SPM / Wool coat Timeout / Knit H&M / Jeans KappAhl / Eyewear Mango

Maaliskuu on puolivälissä ja olen jo aivan kypsynyt talvipukeutumiseen. Tuskin olen ainoa. Nyt pitää vielä kotvasen aikaa verhoutua aamulla lämpimiin kamppeisiin, vaikka päivällä saattaa olla jo liiankin lämmin.

Onneksi sentään paksuimmat toppatakit ja talvimaiharit ovat saaneet lähtöpassit ainakin omalla kohdallani. Ohuet villakangastakit ovat hyviä juuri tähän vuodenaikaan: ne ovat sopivan keveän näköisiä mutta kuitenkin lämpimiä. Tällä ja ensi viikolla päiväni ovat paikoitellen todella pitkiä, joten asuja täytyy suunnitella valmiiksi ja miettiä sään, tilaisuuksien ja mukavuudenkin kannalta kivoja ja simppeleitä asuja. Teettekö te etukäteissuunnitelmia pukeutumisenne suhteen?

Kuvissa näkyvä kamelinruskea takki on odotellut syksystä saakka takkikaapissa, sillä jotenkin se tuntui talviasuja passelimmalta näin kevätpukeutumiseen. Joskin viininpunaisen kanssa se on kuin luotu syksysävyjen maailmaan mutta eipä se haittaa.

_________________________

It's already mid of March but the weather is only getting a tiny bit warmer. This camel coat is perfect for spring since it's light looking but still warm and cosy for chilly mornings and breezy evenings. I love to pair camel with burgundy although that's more of a colour combo for fall. Oh well, I still like it a lot.

SHARE:

2 comments

  1. No ei haittaa, koska sekä takin että neuleen värit ovat ihanat! <3

    Juuri tänään itse asiassa mietin, milloinkohan uskaltautuu jättämään farkkujen alta trikoot pois. :D Aamuisin ainakin vielä tarvitsee, mutta toivottavasti ei enää pian!

    Taidan itsekin viskata talvikengät kaappiin ja ottaa Converset ja nilkkurit esiin! :)

    ReplyDelete
  2. kaunis takki ja asun värimaailma on meikäläisen makuun! Löysin blogisi pariin vasta ja tykästyin heti :) -Tanja

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig