March 5, 2017

OUTFIT // GREY KNIT DRESS
Knit dress KappAhl / Bag Chanel WOC / Watch Daniel Wellington / Boots Dinsko


Maaliskuu on startannut ja se on aina merkki keväästä, olivat kelit sitten millaiset vain. Talvilomakin oli ja meni, joten nyt on hyvä aika suunnata katse kohti kesäloman odotusta, vai mitä? ;) Odotus on kyllä petollinen homma, sillä monesti elämä tuntuu kuluvan kuin huomaamatta, jos intensiivisesti keskittyy vain odottamaan. Odottamaan, kesää, lomaa, viikonloppua, huomista. Olen monta kertaa todennut itselleni, että on syytä nauttia tästä päivästä ja hetkestä, sillä tuleva tulee odottamattakin. Kuitenkin on hyvä pitää horisontissa jotain kivaa, joka auttaa jaksamaan raskainakin päivinä. Miten sitten oppia nauttimaan tästä hetkestä, vaikka tuntuisi vaikealta?
 
Elämä opettaa, että niistä vaikeistakin päivistä selviää ja parhaimmillaan niistä voi oppia paljon. Ainakin sen, että jos minä kestin silloin tuon, niin kestän kyllä nyt tämänkin. Parasta on, jos vaikeuksien läpi luoviminen jättää muistiin tunnejäljen, josta saa voimia taas silloin, kun jokin päivä tai asia tuntuu ylitsepääsemättömältä. Itsensä ja pelkojensa voittaminen antaa niin paljon voimaa, että sitä ei voi rahalla ostaa tai teeskentelemällä saavuttaa. Siksi ainakin itse yritän ottaa kaiken irti juuri niistä vaikeista paikoista, joihin joskus työelämässä ja muutenkin joutuu. Ja tavallisesta maanantaistakin voi nauttia odottamatta tulevaa viikonloppua.
 
Kaikesta huolimatta kevään odotus tuntuu joka vuosi mukavalta. Se tulee sieltä kun on tullakseen. On kiva fiilistellä, katsastaa vaatekaappia läpi hellekelit mielessä ja antaa pitenevien päivien herättää taas talviunesta.
SHARE:

2 comments

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig