March 12, 2017

OUTFIT // NEUTRAL EVERYTHING


Bag  Louis Vuitton / Scarf Burberry / Jeans Zara / Coat Vero Moda / Boots Dinsko 

Kuulin kerran eräältä tyylikkäältä, noin 60-vuotiaalta leidiltä kommentin, että nuorten ei soisi pukeutuvan neutraaleihin maanläheisiin sävyihin, vaan heidän pitäisi suosia kirkkaita ja värikkäitä vaatteita. Kommentti jäi mietityttämään, sillä mielestäni värien käytöllä tai käyttämättömyydellä ei ole ikärajoja. Ennemminkin kyse on mieltymyksistä ja värien sopivuudesta. Ainakin omaan silmääni juuri kaikenlaiset neutraalit värit ovat ihan parhaita, sillä ne luovat ikään kuin kanvaasin kantajansa persoonalle. Toisaalta ymmärrän hyvin, miksi jotkut käyttävät aina värikkäitä vaatteita: ovathan nekin tapa itseilmaisulle ja persoonan korostamiselle. Minusta on hienoa, että pukeutumisen väreihin suhtaudutaan monin tavoin ja jokainen saa valita itselleen sopivat värit ja kuosit. Mitä te olette mieltä?
Beige on yksi sellaisista väreistä, joita moni ei luokittelekaan väreiksi. Se vain on jotain niin neutraalia kuin voi olla. Omaan silmääni etenkin eri beigen sävyjen yhdistely on silkkaa parhautta, jokin siinä viehättää. Ja varsinkin beigen ja mustan yhdistelmä on samalla hienostunut, samalla modernin chic. Sanalla sanoen ihana.

SHARE:

6 comments

 1. Beigeä mäkin suosin eniten, ja sitten sellaisia puuterin sävyjä. Mahdollisimman luonnollista siis! :D

  ReplyDelete
 2. Nyt kevättä kohti on ruvennut houkuttamaan harmaa ja hailakka roosa, jonka melkein voi lukea neutraaliksi. :D

  ReplyDelete
 3. Ihana look, ja toi ALMA! <3
  Mä oon taistellut tuon laukun kanssa nyt, ostaa vai ei. Tai siis miten olla ostamatta :D

  Henna
  Www.stoori.fi/pakkomielteita

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on todella ihana laukku, nytkin se on minulla työpäivän laukkuna. Jännä juttu on, että sitä on ihasteltu enemmän kuin muita laukkujani koskaan. Työkaveri, äiti ja anoppi, kaupan kassajonossakin olen saanut siitä kuulla spontaaneja ihasteluja niin kanssajonottajalta kuin kassahenkilöltäkin. Jotain viehättävää siinä on ja onhan tuo malli nyt ihan huippunäppärä. Eli suosittelen lämpimästi, sori :D haha!

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig