March 15, 2017

REVIEW / YSL SHOPPING TOTE





Ajattelin aloittaa laukkuaiheisen postaussarjan, jossa kerron omista käyttökokemuksistani, plussista ja miinuksista, suosituksista ja muista huomioista koskien erityyppisiä laukkuja. Minulla ei ole mikään valtaisia kokoelma mutta koen olevani täysin hurahtanut laukkuihin - sitä olen ollut jo lapsesta saakka. Sillä innolla voisin siis hölistä laukuista loputtomiin. 

Ensimmäisenä käsittelyyn pääsee Saint Laurent Shopping Tote, jos on kyseisen muotitalon uusimpia laukkumalleja (joskin tuntuu, että koko mallista on kokenut aikamoisen myllytyksen viime vuosien aikana). Kyseessä on täysnahkainen shopper-laukku, joka on avoin ja jonka sisällä on yksi irrotettava pussukka, jota voi käyttää vaikkapa clutch-laukkuna. Sen sisään mahtuu avaimet, puhelin, pieni lompakko ja muuta pienempää sälää. Laukun koristeena on YSL-clochette, jonka saa jemmattua nahkakuorensa sisään, jos sitä ei näkösällä halua pitää. Laukku on todella kevyt, malliltaan supersimppeli ja sopii todella moniin asuihin. Sen sisään mahtuu normaalinkokoinen läppäri tai vaikka yhden yön reissua varten tarvittavat vaihtovaatteet ja muut tarvikkeet.

Laukkua on helppo kantaa olalla ja sen saa suljettua magneettilukolla. Sanoisin, että tämä on turvallinen käyttää, jos ihan pienintä sälää ei kuljeta irtonaisena pohjalla. Tuskin nekään lentävät veskasta ulos mutta vaikkapa bussiin juostessa voi aina sattua ja tapahtua. Laukun pintaa on todella vaikea naarmuttaa ja siksi tämä laukku tuntuukin todella käytännölliseltä. Se on kaunis, yksinkertainen ja helppohoitoinen. Hintakin on paljon esimerkiksi Louis Vuittonin Neverfullia edullisempi.

Olen käyttänyt laukkua työ- ja läppärilaukkuna muutamia kuukausia eikä laukussa ole sisäosan harjatun nahan naarmujen lisäksi mitään kulumaa. Olenkin todennut jo aiemmin, että Saint Laurentin laatu on todella korkealuokkaista. Sanoisin, että se päihittää jopa tämän päivän Chanelin laatustandardit heittämällä.

Värivalikoima on laaja ja kausisävyjäkin Saint Laurent tarjoilee aika ajoin. Mustan lisäksi on erilaisia puuterin sävyjä, harmaata ja viininpunaista. Laukku ei huuda logoja, sen ulkoasu on hillitty ja hyvin hienostunut.

Onko teillä muilla tätä kyseistä shopperia? 

___________________________

I decided to start a blog series about bag reviews. I will review my own bags that I have and use so I can truly tell about them.

First bag in reviewing is Saint Laurent's Shopping Tote in Black smooth leather. I've had this beauty for few months now and I've mostly used it for work to carry files and laptop and such. The quality is great, just great. It has no signs of wear and tear outside. It has a small pouch inside that can be worn also as a clutch.It comes in various colours such as powder beige, burgundy and anthracite but there are also some seasonal colours too. 

This black one is so low maintanance and easy to use with many outfits. It's classic but casual, chic but timeless. Absolutely worth every penny. I bought mine from YSL.com 

SHARE:

8 comments

 1. Kiva kun esittelit tämän laukun! Olen pitkään pohdiskellut jonkin shopperin ostamista, sillä olen huomannut että Givenchyn Antigona Mediumiin ei muotonsa vuoksi hirveästi tavaraa saa survottua, etenkin jos sinne joutuu mahduttamaan läppärin. LV:n neveä olen pohtinut, mutta canvasvaihtoehdot eivät oikein värinsä puolesta iske. Yhden damier ebene kuosisen laukun omistavana huomaan ettei sitä kauhean usein tule mukaan napattua sillä tuntuu etten saa ruskeaa sopimaan muuten musta-varmaa-valkoiseen värimaailmaani. Ja tosiaan epi-nahkainen musta neve olisi taas turhan hintava. Juuri tätä Saint Laurentin shopperia olen pohtinut, mutta en ole kovin montaa arvostelua tästä nähnyt enkä siksi ole uskaltanut sokkona tilata. Ihanaa, että kirjoitit siis laukusta. On mukavaa lukea tyyliltään ja ajatusmaailmaltaan melko hyvin itseä vastaavan bloggaajan arvostelu itseä kiinnostavasta laukusta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon kivasta kommentistasi, Aino! Avonaiset shopperit ovat siitä hyviä, että tavaraa saa paljon enemmän sellaiseen kuin vetskarilla suljettavaan malliin. Saman olen todennut Antigonan kanssa, vaikka toisinaan olen sitä yön yli -laukkuna pitänyt läppäreineen ja vaihtokamppeineen. Tuskaisen painavaksihan tuollainen rahti sen tekee. Siksi olalle sopivat, kevyet laukut ovat parempia silloin, kun tavaraa on oikeasti paljon. Kuten totesit, nuo Canvas-kuosit sopivat hieman heikommin musta-harmaaseen värimaailmaan, joten omakin Mono Neverfull on käytössä lähinnä silloin, kun sitä tavaraa on todella paljon ja vaihtoehtoja ei ole. Ja lisäksi toisinaan on mukavaa, kun laukku ei huuda merkkiään - tässä laukussa se on nimittäin iso plussa. Clochette piilottaa tuon metallisen YSL-merkin ja kultainen teksti on helppo jemmata kääntämällä printillinen puoli omaa kylkeä vasten. Muutenkin laukku on niin mukavan hillitty, että se sopii vähän fiinimpäänkin bisnespukeutumiseen.

   Kivaa päivää sinulle!

   Delete
 2. Oi ihana laukku ja tosi kiva postaussarjaidea!

  ReplyDelete
 3. Juuri hiljattain ajattelin, että oletkohan tehnyt arviointi-postausta tästä Saint Laurentin shopperista ja nythän se tässä onkin! Tämä laukku on ollut ostoslistallani aika kauan, lähinnä siksi, että näitä shopper/tote vaihtoehtoja on liikaa! :D Oliko laukku muuten tyhjänä tuossa alimmassa kuvassa? Kysyn siksi, kun haluan laukkuni suht jämäkkänä, enkä säkkimäisenä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laukku on tyhjä alimmassa kuvassa, joskin se on melko pehmeää nahkaa ja saattaa hieman lösöttää jos sisällä ei ole paljon kampetta. Minusta se on kuitenkin oikein siedettävä enkä itsekään tykkää, jos laukku on liian lörppänän näköinen.

   Delete
 4. Onks tää neverfullin kaa about samaa kokoa?
  Kaunis kuin mikä <3

  Henna
  www.stoori.fi/pakkomielteita

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, Neverfull MM on aika tarkalleen samaa kokoa :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig