April 12, 2017

HOME DETAILS


Ajattelin, etten tuo blogiini enää kotikuvia, sillä haluan pitää sisällön pelkästään muoti- ja kauneuspainotteisena. En kuitenkaan voinut vastustaa muutaman pienen yksityiskohdan vilauttamista edellisen, vaatehuonepostauksen saaman suosion vanavedessä. Muutimme viime vuoden puolella tähän nykyiseen kotiimme, joka toivon mukaan tulee myös olemaan kotimme vuosia. Tilaa on riittämiin, mitään uutta huonekalua emme ostaneet, jotta tilat pysyvät superväljinä ja kaunis parketti ei turhaan peity. Säilytystilaa on valtavan paljon enemmän kuin ennen, joten ennen muuttoa myimme pois muutaman säilytyskalusteenkin. Nyt niitä ei ole lainkaan yöpöytiä lukuun ottamatta.
 
Tavaroiden ja roinan sijaan olen halunnut sisustaa näyttävillä verhoilla, jotka hankin pari vuotta sitten Tori.fista hyvin diilein mutta jotka odottivat kärsivällisesti esille pääsyään edellisen kodin kaapissa muuttoon asti. Myös leikkokukat ovat must, sillä ne tuovat runsaasti kodikkuutta ja väriä, joskin useimmiten päädyn valkoisiin kukkiin. Taulut ja valokuvaseinä ovat sopiva määrä persoonallisuutta kaiken simppelin, mustavalkoisuuden keskellä. Olen varsin ylpeä tuosta käytävän kuvakollaasista, joka oli pitkän mittaussuunnittelun tulos ja pitää sisällään neliönmuotoisia mustavalkokuvia perheestä, matkakohteista ja tärkeistä asioista ja paikoista Helsingissä. Kuulostaa ehkä hassulta, mutta joka päivä noita kuvia katsellessa tuntuu, kuin ne kuvien tärkeät ihmiset ja muistot olisivat aina läsnä.
 
Kodista löytyy myös sauna, chillailu-/työhuone ja tilava eteinen, jotka tuovat arkeen luksusta ja sujuvuutta. Kaikista huoneista suosikkini on kuitenkin keittiö, joka avautuu olohuoneesta. Valtava koko seinän mitalta valoa antava ikkuna, jälleen kerran väljä tila ja kevyt sommittelu sekä meren peittävät metsämaisemat jaksavat ihastuttaa. Parasta tietenkin on tuo valon määrä. Onneksi nykyään suositaan taas suurempia ikkunoita!
 
_________________________________
 
Here's few pics of my home. I absolutely love this space because that's what it really is: spaceous. We moved from a lot smaller home and didn't buy any additional furniture to take up the space so everything feels nice and roomy. I love black and white decor and always got to have some cute flowers.

SHARE:

4 comments

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig