April 24, 2017

INSPIRATION DAY & BLOG AWARDS 2017


Lauantaina vietettiin jo perinteeksi muodostunutta Indiedaysin järjestämää Bloggers' Inspiration Dayta, somevaikuttajien ammattilaistapahtumaa. Suuntasin ystäväni Miian kanssa kohti Suvilahden Kattilahallia, jossa tilaisuus järjestettiin. Päivätilaisuus kului mukavissa merkeissä ja oli ihanaa törmäillä vanhoihin ja uusiin tuttavuuksiin. Parasta antiahan se aina on! Instastories päivittyi ahkerasti sekä tunnelmien että fiilistelyn puitteissa. Jos et vielä seuraa minua Instassa, löydät minut nimellä fashionminimalist_anna.
 
Illalla askeleemme johtivat kohti samaista Kattilahallia ja tällä kertaa Blog Awards -gaalaa. Ilta venyi yllättävän pitkäksi jopa minulla, aamuvirkulla ja illantorkulla, vaikka vähän jo menomatkalla väsytti. Illan aikana palkittiin eniten ääniä saaneet somevaikuttajat ja lavalla esiintyi muiden muassa Titta. Hauskaa oli ja yllä on muutama kuvaräpsy päivästä.
 
Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!
 
_____________________________
 
Here's few pics of last Saturday's Bloggers' event and Blog Awards. It was so nice to meet all fellow bloggers and to have fun all day.

SHARE:

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig