April 7, 2017

KESÄN HEHKUA KASVOILLE


Kukapa ei pitäisi kauniisti hehkuvista, hieman päivettyneen oloisista kasvoista? Muistan, kun löysin aurinkopuuterin ensimmäistä kertaa vuonna 2003 ja tuntui, kuin taivaat olisivat auenneet tälle kalkkilaivan kapteenille lukuisten liian tummien meikkivoiteiden ja heikkolaatuisten itseruskettavien jälkeen. Toki silloin tuli sudittua tuota L'Oréalin silloin miltei ainoaa Suomen markkinoilla ollutta aurinkopuuteria ympäri naamaria mennen tullen ja vielä palatessakin. Ai kamala. Onneksi ajat, tuotteet ja minä olemme kaikki muuttuneet ja nyt tarjolla on jos jonkinlaista tuotetta kauniin päivetyksen aikaansaamiseksi eikä mitään tarvitse käyttää yli äyräiden. Aurinkopuuteri on kuulunut tuosta 2003 vuodesta lähtien meikkiarsenaaliini. Sopivaa sävyä on kyllä saanut etsiä ja vihdoin olen löytänyt sen juuri sopivan tuotteen arki- ja juhlakäyttöön. Haluan pitää meikkivalikoimani todella minimalistisena, tietenkin, joten käytössä olevan neljä tuotetta ovatkin aikamoinen määrä omasta mielestäni. Jokaiselle kuitenkin on paikkansa ja käyttötarpeensa.
 
1. Vanhin tuote on luonnonkosmetiikkamerkki Zuiin meikkipuuteri, josta olen aikanaan valinnut tumman, hyvin neutraalin sävyn varjostus- ja aurinkopuuterikäyttöön. Puuteri on todella pigmenttistä, joten pieni määrä riittää pitkälle. Tämä tuote on työpöytäni laatikossa muutaman muun meikkituotteen kanssa, jotka tulevat ajoittain tarpeeseen, jos meikkiä pitää päivän mittaan korjailla tai jos tulee jokin spontaani meno työpäivän jälkeen ja naama on luonnontilassa. Loistava tuote kerta kaikkiaan. Arvosana 4/5. Hinta noin 30 euroa.
 
2. Lumenen Arctic Sun hohdeaurinkopuuteri. Tämä on ilmeisesti tarkoitettu antamaan hohtoa mutta käytän sitä niinikään varjostuksiin ja lämpöä antamaan. Ihan mahtava tuote ja pohja onkin jo näkyvissä. Tämä kulkee reissuissa aina mukana, sillä se ajaa sopivasti sekä aurinkopuuterin, highlighterin että poskipunan asiaa. Tämä on ihan parhaita tuotteita vaaleaihoiselle, sitä ei voi annostella liikaa ja hehku on kyllä vertaansa vailla. Arvosana 4/5. Hinta noin 16 euroa.
 
3. Lumene Watercolor Bronzer on nestemäinen, helposti levittyvä ja pipetillä annosteltava aurinkopuuteri. Tämä sopii parhaiten hyvin kevyeen meikkiin, jossa halutaan korvata puuterimainen aurinkopuuteri nestemäisellä. Neste on tummaa mutta levittyy tosi helposti vaaleankin ihon tarpeisiin. Kannattaa annostella pipetistä ensin kädenselälle ja tuputella siveltimellä siitä poskiin, ohimoille ja leukaan. Tosi kiva uutuus Lumenelta! Arvosana 3/5. Hinta noin 30 euroa.
 
4. Viimeisenä käsittelyyn pääsee oma ehdoton suosikkini eli jokapäiväiseen käyttöön soveltuva Physician's Formulan Butter Bronzer. En voi hehkuttaa tätä tarpeeksi, tämä on uusi Holy Grail -aurinkopuuterini ja varjostutuotteeni. Sarjan tummin sävy on niin nappi kuin olla osaa, sillä se on hyvin neutraali, ehkä jopa hippuisen kylmähkö ja satiinisen pinnan antava luonnollinen ruskea. Parasta tässä on kuitenkin se, että tuote levittyy kuin unelma. Se on melko heikkopigmenttinen, mikä on mielestäni vain hyvä asia tämän kaltaisessa tuotteessa, jossa ylilyöntejä saa aikaan helposti. Kukapa haluaisi, että esim. otsa olisi liian tummasta aurinkopuuterista likaisen näköinen? Joka tapauksessa tämä on hinta-laatusuhteeltaan niin valtaisin ihana tuote, että edes melkoisen vahva kookoksen tuoksu ei minua, yleensä hajustettuja tuotteita kammoksuvaa haittaa. Tämä aurinkopuuteri on nimensä veroinen - kermainen ja kauniin hehkun antava. Arvosana 5/5. Hinta 13 euroa.

SHARE:

1 comment

  1. Lumene on yksi oma suosikeistani! Sillä ei voi tehdä vahingossakaan övereitä ja se sopii nätisti myös pisamien kanssa yhteen - siihen harva korostustuote pystyy :/

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig