April 9, 2017

MY SMALL WALK-IN CLOSET


 
Kun aloimme etsiä uutta kotia, oli ihan selvää, että siinä pitää olla vaatehuone ja se oli yksi peruste, miksi jo rakennusvaiheessa päädyimme tähän nykyiseen kotiimme. Minulla oli vauvasta saakka aina 21-vuotiaaksi asti kunnollisen kokoinen vaatehuone ja vasta, kun muutin omilleni aloin arvostaa sitä. Tyypillistä! Tässä vaatehuoneessa on runsaasti tilaa, joten halusin hyödyntää sen kaiken potentiaalin ja luoda tuiki tavallisesta vaatehuoneesta pukeutumista inspiroivan, hieman boutique-tyylisen tilan, jossa kaikki vaatteet ovat nätisti esillä, jotta niitä myös tulee käytettyä ja jotta uusien yhdistelmien luominen olisi vaivatonta.
 
Rakastan järjestelyä ja organisointia, joten olin aivan ihmeissäni, kun muuton yhteydessä vain hutaisin vaatteet ja asusteet joten kuten paikoilleen ja tila tuntui olevan aivan tuskallisen täynnä mutten kuitenkaan saanut tehtyä asialle mitään. Tangolla roikkuvia vaatteita, kenkiä ja muuta roinaa oli yksinkertaisesti liikaa, jotta tila olisi inspiroiva. Eräänä sunnuntaina kuitenkin aloin hommiin, pyörittelin hyllyjä, tankoja ja laatikoita ja hyödynsin muuta säilytystilaa ja sain vihdoin väljyyttä ja tilaa hengittää tähänkin huoneeseen. Aion tehdä vielä erikseen aiheesta vinkkipostausta, jos joku muukin tuskastelee samaisen asian äärellä. Sen vain sanon, että lisäsäilytystila auttaa ;)
 
_____________________________
 
Here's a sneak peek at my small walk-in closet. I love to have everything on display so that the space is inspiring and I can see all my things at once. It took a little bit of effort to sort everything out but I really like the final result. I'm going to do a whole blog post about tips and tricks of getting all use out of small walk in closet and how to make it look more like a luxurious dressing room.

SHARE:

8 comments

 1. Ihana järjestys ja vitsi miten hyvät säilytysmahdollisuudet laukuille! <3 Toivottavasti myös tyylitietoisena ihmisenä panostat harkittuun ostamiseen ja pitkäikäisiin, sinulla käytössä pysyviin valintoihin vaatteissa ja asusteissa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vähän hyllyjen venkslausta ja pyörittelyä, niin sain kaikelle tilaa :) Ja kyllä vain, tarkan markan tyttönä harkitut hankinnat ovat osa pukeutumisfilosofiaani :) Ihanaa sunnuntaita sinulle!

   Delete
 2. Apua, miten hyvässä järjestyksessä! Et viitsisi tulla järjestämään munkin vaatekaappini? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, voin tulla! Olen tosiaan ihan järjestelyfriikki normaalisti, jotenkin tuollainen organisointi ja siivoaminen lievittää stressiä merkittävästi ja järjestyksen myötä ajatuksiinkin tulee usein selkeyttä.

   Delete
 3. Hih, kun tähän laittaisi vierelle meikäläisen kaapin, jossa on värikkäitä röykkiötä ja haaste löytää mitään... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha :D Kyllä minäkin saan kiirepäivinä röykkiöitä aikaan ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig