April 30, 2017

NEUTRALS


Bag Céline / Jeans KappAhl / Coat Time Out / Heels Michael Kors / Knit Cubus
 
Huhtikuun viimeinen päivä ja vappu ovat käsillä. Minun vappuni taitaa tällä kertaa sujua hyvin rauhallisissa merkeissä kotona. Ehkäpä lasillinen kuohuvaa kuuluu kuitenkin asiaan, vai mitä? Odottelen kyllä toukokuuta monestakin syystä. Sen myötä sääkin lämpenee ja ulkona alkaa vihertää ihan kunnolla. On muutamia juhlia, reissuja, pieni loma ja muuta kivaa tiedossa. Toukokuu tuntuu aina niin mukavalta myös siksi, että monet projektit saadaan päätökseen ja ehtii hetken ottaa vähän iisimmin ennen kesälomaa. Haluaisinkin nyt kysyä, olisiko teillä postaustoiveita tänne blogin puolelle? Ihan kaikenlaista saa ehdottaa!
 
Asusta sen verran, että teki mieli ottaa hieman vaaleampaa väripalettia kehiin ja yhdistää ensimmäistä kertaa talven jälkeen vaaleat farkut ja vaalean neuleen sekä kevyet, nudet korkkarit. Käsivarrelle vielä Célinen Belt Bag ja asu oli huomattavasti keväisempi kuin umpinaisilla kengillä ja tummilla farkuilla. Tuo neule on yksi suosikkejani, sillä se on sopivan pitkä käydäkseen nahkaleggingsien kanssa säädyllisenä yläosana ja muutenkin tuo funnel neck -kaulus on kiva yksityiskohta. Käytän vitivalkoista tosi harvoin, se ei tunnu sopivan minulle, vaikka värinä siitä pidänkin.
 
Hauskaa vappuaattoa!
 
________________________________
 
April is almost over and it's time for true spring time! Here's an outfit from couple of days back. I wanted to put some lighter shades together to make the look more spring appropriate. Funnel neck sweater, beige coat and light washed denim are the way to go. And to finish the look I wore my Michael Kors heels and Céline Belt Bag to make my outfit even more lighter.

SHARE:

2 comments

 1. Ihana asu! :)

  Haluaisin tietää sinusta enemmän. Millainen olet blogin ulkopuolella jne.? Toivottavasti se ei tunnu liian henk.koht. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Kuulostaa kivalta tuo postausidea, laitan muistiin :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig