April 2, 2017

NEW HAIRHiukseni ovat nyt saaneet uuden ja keväisemmän ulkoasun mutta tuliko long bob? No ei, onneksi. Pituutta lähti kuitenkin noin 15 senttiä, sillä toden totta kaipasin muutosta ja nyt hiukset tuntuvat tooooodella lyhyiltä. Mutta tykkään ihan älyttömästi. Tästä muutama sentti lisää pituutta ja siinä on hiusteni paras pituus. Liian pitkä näyttää raskaalta, vaikka aiemmin se tuntui jokseenkin tyyliini sopivan tyttömäiseltä. Nyt vain pitäisi löytää superliukkaalle kuontalolle sopivat muotoilutuotteet eli vinkatkaa, jos tiedätte hyviä!
 
Väri sai myöskin päivitystä vaaleampaan päin, vaikka toiveissa olikin raitojen tummennus. Laitettiin siis lisää balayage-raitoja, jotta kokonaisuudesta tulisi hienostuneempi ja ei niin selvästi kaksivärinen. Tarkoitus oli tasoittaa raitojen ja oman värin eroa sävyttämällä raidat tummemmaksi, luonnollisemmiksi. Se ei kuitenkaan onnistunut samalla, kun sävyä taitettiin kylmäksi ja jälkikäsittely saa luvan jäädä toiseen kertaan. Pidän kyllä tästä tosi paljon näinkin, joten katsotaan, tuleeko tummennus ajankohtaiseksi myöhemmin. Yritin samalla muuttaa keskijakaukseni kohtaa sivulle taas kerran mutta se ei tunnu istuvan ollenkaan pyörteiden ja kasvojeni muodon vuoksi. No, eiköhän uudessa värissä ja pituudessa ole muutosta tarpeeksi tällä erää!
 
_______________________
 
Here's my new balayage hair! It's lighter, brighter and shorter. I'm really glad I decided to cut it very short although I wasn't keen on getting the long bob style. It's not lob but it's much shorter than before. And the colour was supposed to be a bit darker but came out lighter. That's cool since I really like it like this!
SHARE:

2 comments

  1. Hyvältä näyttää tämäkin!

    Henna
    www.stoori.fi/pakkomielteita

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig