April 4, 2017

REVIEW / FURLA METROPOLIS


Laukkupostaussarja saa tänään jatkoa, kun otan käsittelyyn viime vuosina suurta suosiota nauttineen italialaisen Furla-muotitalon Metropolis-laukun. Laukku on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella kiva kokonaisuus: materiaali on kestävää ja naarmuttumatonta Saffiano-nahkaa, lukko on helppo avata yhdellä kädellä, hihna on pitkä ja sitä saa säädettyä, värivalikoima on hyvin laaja ja simppeli design soveltuu monenlaiseen käyttöön. Laukusta on useita kokoja, omani on se klassikkomalli, jonka mitat ovat 16,5 cm x 12 cm x 8 cm. Tämä Daino-sävyinen Metropolis on ollut käytössäni vuoden ja olen käyttänyt sitä vähintään 3 kertaa viikossa joka viikko eikä siinä ole mitään käytönjälkiä kiiltävän lukon hiusnaarmuja lukuun ottamatta. Olen käyttänyt sitä työpäivinä, jolloin mukana keikkuvat puhelimet, lompakko, avaimet, muut pienet tarpeellisen jutut. Se on kestänyt niin kovat pakkaset kuin räntä- ja vesisateetkin ilman mitään huoltotoimenpiteitä. Se näyttää sanalla sanoen uudelta. Mitä tämä kertoo italiaisesta, miltei sata vuotta vanhan muotitalon laadusta? Aika paljon. Tismalleen samassa ajassa Louis Vuittonin Eva -laukkuni oli revennyt canvas-osastaan, voitteko kuvitella.
 
Hihna on tässä Metropolis-koossa kultainen ketjuhihna. Se on superpitkä, kuten voitte nähdä alimmasta kuvasta, jossa se roikkuu minun, 174-senttisen olalla. Talvitakin kanssa se menee kivasti crossbodyna noinkin mutta olalla tai keveämmän vaatetuksen kanssa käytettynä solmin ketjuun pienen solmun laukun sisällä, jolloin hihna lyhenee haluttuun pituuteen. Käytin sitä näin viime kesän eikä - taaskaan - ketjussa näy mitään kulumaan siinä kohdassa.
 
En voi muuta kuin suositella tätä laukkua lämpimästi. Se on myös suhteellisen edullinen ja etenkin hinta-laatusuhde on valtavan hyvä. Onko teillä muilla tätä laukkua?
 
 
Laukkusarjan ensimmäinen postaus
 
________________________________
 
It's time for a second bag review! This time the classic Furla Metropolis bag gets to sit in the hot seat. I've had this tiny cutie for over a year and it has no wear and tear whatsoever. It looks brand new. The Saffiano leather is so durable and it doesn't scratch easily at all. It fits all the everyday necessities such as two Sony Xperia phones, passport, small wallet and keys and some makeup products. It's very handy since it can be worn as crossbody or shoulder. You can even shorten the golden strap by knotting it inside the bag. I highly recommend this bag if you want a bag that holds it's shape, style and value overtime.
 
See also my review of Saint Laurent's Shopping tote
SHARE:

2 comments

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig